Prva Srpkinja u američkom "Plejboju"

Uredništvo najpoznatijeg časopisa za muškarce nedavno je odlučilo da na stranice "Plejboja" vrati golotinju, a u martovsko-aprilskom broju osvanula je i srpska manekenka Sofija Milošević

Zabava 04.03.2017 | 14:20
Prva Srpkinja u američkom "Plejboju"
UREDNIŠTVO najpoznatijeg časopisa za muškarce nedavno je odlučilo da na stranice "Plejboja" vrati golotinju, a u martovsko-aprilskom broju osvanula je i srpska manekenka Sofija Milošević. Bivša verenica Filipa Živojinovića i nekadašnja devojka Viktora Troickog, koja je sada u vezi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, pozirala je pred objektivom "Plejbojevog" fotografa Nikolasa Rucena u donjem vešu i plavom kupaćem kostimu, ali i bez njih...

"Pre svega, ako do sada niste upoznali Sofiju Milo, onda ste mnogo propustili. Ova zavodljiva plavuša osvaja bez obzira na to što ima na sebi, bilo da su muške bokserice koje je pozajmila ili teksas jakna u pitanju", napisali su urednici "Plejboja" o zelenookoj Sofiji.

Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

koji primjer

05.03.2017 10:37

Puno bolje bi bilo, da je nesto izumila, napisala neku knjigu, zavrsila neki prestizni fakultet, na neki nacin promijenila svijet na bolje. Sigurno ima i takvih primjera, steta sto ih niko ne stavlja u novine. Ta ce to...;-)

ODGOVORITE
Name

samuel

05.03.2017 19:33

Poznato da je da nam trenutno najbolje ide u izvozu splavusa odnosno strleta u Arapske zemlje evo sada smo prodrli i na Americko trziste.

Name

Bljak

05.03.2017 19:42

Naivno zensko,uvijek se zaljubi u nekog siromaha.

ODGOVORITE