Прва Српкиња у америчком "Плејбоју"

Уредништво најпознатијег часописа за мушкарце недавно је одлучило да на странице "Плејбоја" врати голотињу, а у мартовско-априлском броју осванула је и српска манекенка Софија Милошевић

Забава 04.03.2017 | 14:20
Прва Српкиња у америчком "Плејбоју"
УРЕДНИШТВО најпознатијег часописа за мушкарце недавно је одлучило да на странице "Плејбоја" врати голотињу, а у мартовско-априлском броју осванула је и српска манекенка Софија Милошевић. Бивша вереница Филипа Живојиновића и некадашња девојка Виктора Троицког, која је сада у вези са фудбалером Адемом Љајићем, позирала је пред објективом "Плејбојевог" фотографа Николаса Руцена у доњем вешу и плавом купаћем костиму, али и без њих...

"Пре свега, ако до сада нисте упознали Софију Мило, онда сте много пропустили. Ова заводљива плавуша осваја без обзира на то што има на себи, било да су мушке боксерице које је позајмила или тексас јакна у питању", написали су уредници "Плејбоја" о зеленоокој Софији.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

који примјер

05.03.2017 10:37

Пуно боље би било, да је несто изумила, написала неку књигу, заврсила неки престизни факултет, на неки нацин промијенила свијет на боље. Сигурно има и таквих примјера, стета сто их нико не ставља у новине. Та це то...;-)

ОДГОВОРИТЕ
Name

самуел

05.03.2017 19:33

Познато да је да нам тренутно најбоље иде у извозу сплавуса односно стрлета у Арапске земље ево сада смо продрли и на Америцко трзисте.

Name

Бљак

05.03.2017 19:42

Наивно зенско,увијек се заљуби у неког сиромаха.

ОДГОВОРИТЕ