Tajni sastanak Bakira i Nermina

Lideri Stranke demokratske akcije i Socijaldemokratske partije Bakir Izetbegović i Nermin Nikšić početkom ovog mjeseca održali su sastanak.

Bosna i Hercegovina 04.02.2017 | 12:51
Tajni sastanak Bakira i Nermina
Daleko od očiju javnosti i medija, lideri stranke u vlasti i najveće opozicione partije u Federaciji BiH, održali su sastanak kako bi razgovarali o aktuelnoj političkoj situaciji u državi.

Prema nezvaničnim informacijma, Izetbegović i Nikšić razgovarali su i o revizije tužbe BiH protiv Srbije te o nizu aktuelnih tema iz reformske agede.

Sastanak lidera dvije stranke dolaze u vrijeme velikih političkih turbulencija u Federaciji, odnosno sve očitijeg neslaganja stranaka koje čine vlast u ovom bh. entitetu. 

Da li se eventualno razgovaralo o nekoj budućoj saradnji dvije stranke, nije poznato. 

(SB)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tzhc

04.02.2017 12:50

Mozete se sastajat koliko hoceta,al kraj je blizu.Jel to onaj majmun Lagumdzija skonto?

ODGOVORITE
Name

Dragutin

04.02.2017 12:56

Ti Bakire dok sve bošnjake ne oteraš u Švedsku,nećeš otići sa vlasti.Dobro to je ipak humanije nego tvoj Babo što je radio,on je bošnjake gurno pod zemlju,a ti ih teraš van zemlje,to je ipak neki boljitak.Ej Baki,Baki tako ti Alaha, dovešće te Dodik do prosjačkog štapa...

ODGOVORITE
Name

Re.Dragutin

04.02.2017 13:23

Ti debilu ocito imas kompleks od Bakira i Bosnjak. Idi na njivu pa ori da izbacis te komplekse jednog naroda.

Name

Dragutine

04.02.2017 19:02

Ti si zaljubljen u Bakira. Mora da ga sanjas.

Name

Zool

04.02.2017 13:00

Pustite vise Bakira,pod velikim je pritiskom jer možda bi on malo u povukao ručnu ali ga pritisce babin amanet da nastavi Gdje je on stao i jastrebovi iz sda koji ga huskaju da radi to sto radi.Skontao je i on da je pogrešno to sto radi,naročito nakon zadnjih izbora.Narodi hoće posao i pristojan život a ne ovo.

ODGOVORITE