Тајни састанак Бакира и Нермина

Лидери Странке демократске акције и Социјалдемократске партије Бакир Изетбеговић и Нермин Никшић почетком овог мјесеца одржали су састанак.

Босна и Херцеговина 04.02.2017 | 12:51
Тајни састанак Бакира и Нермина
Далеко од очију јавности и медија, лидери странке у власти и највеће опозиционе партије у Федерацији БиХ, одржали су састанак како би разговарали о актуелној политичкој ситуацији у држави.

Према незваничним информацијма, Изетбеговић и Никшић разговарали су и о ревизије тужбе БиХ против Србије те о низу актуелних тема из реформске агеде.

Састанак лидера двије странке долазе у вријеме великих политичких турбуленција у Федерацији, односно све очитијег неслагања странака које чине власт у овом бх. ентитету. 

Да ли се евентуално разговарало о некој будућој сарадњи двије странке, није познато. 

(СБ)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тзхц

04.02.2017 12:50

Мозете се састајат колико хоцета,ал крај је близу.Јел то онај мајмун Лагумдзија сконто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

04.02.2017 12:56

Ти Бакире док све бошњаке не отераш у Шведску,нећеш отићи са власти.Добро то је ипак хуманије него твој Бабо што је радио,он је бошњаке гурно под земљу,а ти их тераш ван земље,то је ипак неки бољитак.Еј Баки,Баки тако ти Алаха, довешће те Додик до просјачког штапа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.Драгутин

04.02.2017 13:23

Ти дебилу оцито имас комплекс од Бакира и Босњак. Иди на њиву па ори да избацис те комплексе једног народа.

Name

Драгутине

04.02.2017 19:02

Ти си заљубљен у Бакира. Мора да га сањас.

Name

Зоол

04.02.2017 13:00

Пустите висе Бакира,под великим је притиском јер можда би он мало у повукао ручну али га притисце бабин аманет да настави Гдје је он стао и јастребови из сда који га хускају да ради то сто ради.Сконтао је и он да је погрешно то сто ради,нарочито након задњих избора.Народи хоће посао и пристојан живот а не ово.

ОДГОВОРИТЕ