"Ptičica": Argentinac pitao Novaka za "selfie"!

Može? Može, naravno! Ovo se Novaku prvi put dogodilo u karijeri! 

Tenis 05.01.2017 | 11:15
"Ptičica": Argentinac pitao Novaka za "selfie"!
Argentinski teniser Orasio Sebaljos tek u 32. godini odigrao je prvi meč protiv jednog od najboljih na svetu i najbojeg svoje generacije, Novaka Đokovića.

Nakon što je za 72 minuta poražen rezultatom 3:6, 4:6 u 2. kolu ATP turnira u Dohi, levoruki teniser želeo je - suvenir!

Sebaljos je "izašao" iz protokola na simpatičan način i uradio nešto za šta voditelj programa na terenima u Dohi tvrdi da se nikada nije dogodilo. Umesto da nevoljno, gledajući u pod, napusti teren i ode pod tuš, Sebaljos je zamolio rivala za zajedničku fotografiju.

- Odmah posle meča, na terenu, Orasio je zatražio da napravimo selfi. To mi se prvi put dogodilo - iskren je bio Đoković.

Imao je samo reči hvale za rivala iz Argentine, koga je savladao za četvrtfinale Dohe, sa 6:3, 6:4.

- U pojedinim trenucima igrao je fantastično, imao je odlične udarce u igri sa osnovne linije. Očekivao sam težak meč i bio mi je baš blizu u nekim momentima.

Đoković se još jednom osvrnuo na promene u timu i dolazak Dušana Vemića umesto Borisa Bekera, ali i na fantastičnu podršku sa tribina.

Promene u "boksu" Novaka Đokovića izazvale su veliku pažnju ove zime. Jedna od njih bio je i povratak Dušana Vemića, nekadašnjeg Dejvis kup reprezentativca Srbije, ali i bivšeg Noletovog trenera.

Vemić će uz Marijana Vajdu ponovo imati veoma važnu ulogu u stručnom radu, a Đoković je u sredu u Dohi govorio i o tome, neposredno posle duela protiv Orasija Sebaljosa i plasmana u treće kolo.

"Imam najbolji tim na svetu i za mene su oni najbolji. Dušane, drago mi je što si ponovo u timu, što si poželeo opet da budeš deo ovog tima, što si razmišljao o nama i kada nisi bio tu", poručio je Novak.

Vemić je već bio deo Đokovićevog tima od 2011. do 2013. 

Izvor: mondo.rs/blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar