"Птичица": Аргентинац питао Новака за "селфие"!

Може? Може, наравно! Ово се Новаку први пут догодило у каријери! 

Тенис 05.01.2017 | 11:15
"Птичица": Аргентинац питао Новака за "селфие"!
Аргентински тенисер Орасио Себаљос тек у 32. години одиграо је први меч против једног од најбољих на свету и најбојег своје генерације, Новака Ђоковића.

Након што је за 72 минута поражен резултатом 3:6, 4:6 у 2. колу АТП турнира у Дохи, леворуки тенисер желео је - сувенир!

Себаљос је "изашао" из протокола на симпатичан начин и урадио нешто за шта водитељ програма на теренима у Дохи тврди да се никада није догодило. Уместо да невољно, гледајући у под, напусти терен и оде под туш, Себаљос је замолио ривала за заједничку фотографију.

- Одмах после меча, на терену, Орасио је затражио да направимо селфи. То ми се први пут догодило - искрен је био Ђоковић.

Имао је само речи хвале за ривала из Аргентине, кога је савладао за четвртфинале Дохе, са 6:3, 6:4.

- У појединим тренуцима играо је фантастично, имао је одличне ударце у игри са основне линије. Очекивао сам тежак меч и био ми је баш близу у неким моментима.

Ђоковић се још једном осврнуо на промене у тиму и долазак Душана Вемића уместо Бориса Бекера, али и на фантастичну подршку са трибина.

Промене у "боксу" Новака Ђоковића изазвале су велику пажњу ове зиме. Једна од њих био је и повратак Душана Вемића, некадашњег Дејвис куп репрезентативца Србије, али и бившег Нолетовог тренера.

Вемић ће уз Маријана Вајду поново имати веома важну улогу у стручном раду, а Ђоковић је у среду у Дохи говорио и о томе, непосредно после дуела против Орасија Себаљоса и пласмана у треће коло.

"Имам најбољи тим на свету и за мене су они најбољи. Душане, драго ми је што си поново у тиму, што си пожелео опет да будеш део овог тима, што си размишљао о нама и када ниси био ту", поручио је Новак.

Вемић је већ био део Ђоковићевог тима од 2011. до 2013. 

Извор: мондо.рс/блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар