Da li je zvaničnike nadzirala OBA?!

Ministar ekonomskih odnosa i spoljne trgovine BiH Mirko Šarović rekao da će Savjet ministara BiH da povjeri da li je Obaveštajno-bezbjednosna agencija BiH nadzirala funkcionere iz Srbije.

Bosna i Hercegovina 29.12.2016 | 16:59
Da li je zvaničnike nadzirala OBA?!
"Bilo koji dokument te ili slične vrste tražićemo da se ispita kao i svaki detalj koji je potrebno istražiti što zbog javnosti što zbog zakonitosti rada institucija", rekao je Šarović, piše Klix.ba

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović ranije je potvrdio da Srbija ima saznanja o obavještajnim mjerama prema njenim zvaničnicima.

Šarović upitan, da li smatra da će vlast iz Republika Srpska koju vodi SNSD u svojim dokumentima provesti ideju o secesiji Republike Srpske od BiH i kakvi su stavovi zvaničnog Beograda u vezi s tim s obzirom na to da i Savez za promene komunicira sa zvaničnicima Srbije.

"Da li bi to Srbija podržala morali bi pitati službeni Beograd. Ja ne mogu u vezi s tim ništa. SNSD ovo pitanje već ima u svom partijskom dokumentu, a da li će pokušati da ga instalira kao dokument unutar institucija Srpske ne znam. Iduća godina nije izborna godina i ne vjerujem da će se to desiti uskoro. Ostaje da vidimo šta će da bude 2018. godine", rekao je on.

(Klix.ba)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

treba znati

29.12.2016 17:53

SDA je sastavljena od političkog, vojnog i obavještajnog krila. Političko krilo je transparentno dok su ova dva u ilegali, podrazumijeva se. Niko nije naivan da povjeruje da su ugašene aktivnosti AID-a.

ODGOVORITE
Name

bravo gelen

29.12.2016 20:33

Sad zbog rada muslimanskih obavještajca,u šta ne vjerujem,mi treba da stitimo Dodika i njegov kriminal. Dodik je povezan sa paraobavještajnom službe Srbije čiji je jedini cilj pljačka pod kišobranom patriotizama. I Dodik i svi ti poltroni Trilateralne komisije su najobičnije kukavice i ološ koji smije da radi samo protiv svog naroda. Da imaju muda i znanja pljackali bi po zapadu a nebi bili njihovi poltroni. U zemljama svojih mentora mogli bih da budu samo podmornici kao i njihov idol po pljački Danko Đunić.