Kedira: Sa ovakvom formom nemamo šanse na EP-u 2016.!

Fudbaler Nemačke Sami Kedira rekao je da njegova reprezentacija nema šanse da osvoji titulu na Evropskom prvenstvu ako u Francuskoj bude igrala kao u prethodnih nekoliko meseci.

Fudbal 05.01.2016 | 14:40
Kedira: Sa ovakvom formom nemamo šanse na EP-u 2016.!

"Da budemo iskreni, sa sadašnjom formom ne bismo imali nikakve šanse (na Evropskom prvenstvu). Naši nastupi u prethodnih nekoliko meseci nisu bili dovoljno dobri", rekao je Kedira za nemačke medije.

"Moramo da budemo bolji ako želimo da igramo za titulu. Moramo da budemo jedinstveni i na i van terena. Ako u tome uspemo, potpuno sam uveren da će nas neko pobediti, onda ćemo biti u konkurenciji za titulu definitivno", dodao je fudbaler Juventusa.

Nemačka će na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj igrati u Grupi C sa Irskom, Poljskom i Ukrajinom.

"Nemačka je uvek jedan od favorita. Jedina stvar koja se promenila je to što na ovo Evropsko prvenstvo idemo kao šampioni sveta. Pritisak će biti još veći, ali moramo da pokažemo da možemo da se nosimo s tim", rekao je Kedira.

"Druge reprezentacije su uvek motivisane protiv nas. Uostalom, postoji li išta lepše nego srušiti svetskog prvaka? To je ono što svako od nas mora imati na umu", dodao je on.

Evropsko prvenstvo u Francuskoj biće održano od 10. juna do 10. jula.

Komentari / 0

Ostavite komentar