Кедира: Са оваквом формом немамо шансе на ЕП-у 2016.!

Фудбалер Немачке Сами Кедира рекао је да његова репрезентација нема шансе да освоји титулу на Европском првенству ако у Француској буде играла као у претходних неколико месеци.

Фудбал 05.01.2016 | 14:40
Кедира: Са оваквом формом немамо шансе на ЕП-у 2016.!

"Да будемо искрени, са садашњом формом не бисмо имали никакве шансе (на Европском првенству). Наши наступи у претходних неколико месеци нису били довољно добри", рекао је Кедира за немачке медије.

"Морамо да будемо бољи ако желимо да играмо за титулу. Морамо да будемо јединствени и на и ван терена. Ако у томе успемо, потпуно сам уверен да ће нас неко победити, онда ћемо бити у конкуренцији за титулу дефинитивно", додао је фудбалер Јувентуса.

Немачка ће на овогодишњем Европском првенству у Француској играти у Групи Ц са Ирском, Пољском и Украјином.

"Немачка је увек један од фаворита. Једина ствар која се променила је то што на ово Европско првенство идемо као шампиони света. Притисак ће бити још већи, али морамо да покажемо да можемо да се носимо с тим", рекао је Кедира.

"Друге репрезентације су увек мотивисане против нас. Уосталом, постоји ли ишта лепше него срушити светског првака? То је оно што свако од нас мора имати на уму", додао је он.

Европско првенство у Француској биће одржано од 10. јуна до 10. јула.

Коментари / 0

Оставите коментар