Ronaldo: Kada se povučem, živjeću kao kralj!

Fudbaler Reala Kristijano Ronaldo rekao je da ne planira da bude trener ili menadžer kada se povuče, već da planira da živi kao kralj.

Fudbal 05.01.2016 | 14:00
Ronaldo: Kada se povučem, živjeću kao kralj!

U intervjuu za magazine “Papel” još aktuelni najbolji fudbaler sveta je otkrio da neće ostati u fudbalu, već da će se okrenuti svojim drugim interesovanjima.

“Čeka me drugi život posle fudbala. Mislim da će mi u početku biti teško, ali ako me sada pitate da li želim da budem trener, rekao bih: ‘ne’. Ne želim ni da budem menadžer, niti predsednik”, naglasio je Ronaldo.

Portugalac, koji godišnje zarađuje više od 50 miliona evra, istakao je da novac ne mora nužno da donese sreće.

“Možete da kažete da imate najbolji posao, novac, automobile, kuće, ali to nije sve. Evo jednog primera – za subotu je zakazan boks meč u Las Vegasu i voleo bih da tamo odvedem porodicu i prijatelje, ali ne mogu jer nemam vremena. Ali, kada se povučem, živeću kao kraj”, istakao je Ronaldo.

U istom intervjuu, Ronaldo je istakao da je mentalno jak jer je odrastao daleko od svoje porodice u Madeiri, pa je i sam morao da pegla svoju odeću.

“Odlazak od kuće sa 11 godina u neki drugi svet, prvo u Lisabon, a potom i Mančester, bio je veoma težak. Između svoje 11. i 18. godine sam otkrio stabilnost i postao osoba kakva sam danas zbog vremena koje sam proveo daleko od porodice i sam se borio kroz teška vremena. Bio sam tinejdžer, ali sam morao da radim neke stvari kao muškarac, pa sam tako sam peglao svoju odeću. Moja mentalna stabilnost se rodila u to vreme”, rekao je Ronaldo.

Komentari / 0

Ostavite komentar