Роналдо: Када се повучем, живјећу као краљ!

Фудбалер Реала Кристијано Роналдо рекао је да не планира да буде тренер или менаџер када се повуче, већ да планира да живи као краљ.

Фудбал 05.01.2016 | 14:00
Роналдо: Када се повучем, живјећу као краљ!

У интервјуу за магазине “Папел” још актуелни најбољи фудбалер света је открио да неће остати у фудбалу, већ да ће се окренути својим другим интересовањима.

“Чека ме други живот после фудбала. Мислим да ће ми у почетку бити тешко, али ако ме сада питате да ли желим да будем тренер, рекао бих: ‘не’. Не желим ни да будем менаџер, нити председник”, нагласио је Роналдо.

Португалац, који годишње зарађује више од 50 милиона евра, истакао је да новац не мора нужно да донесе среће.

“Можете да кажете да имате најбољи посао, новац, аутомобиле, куће, али то није све. Ево једног примера – за суботу је заказан бокс меч у Лас Вегасу и волео бих да тамо одведем породицу и пријатеље, али не могу јер немам времена. Али, када се повучем, живећу као крај”, истакао је Роналдо.

У истом интервјуу, Роналдо је истакао да је ментално јак јер је одрастао далеко од своје породице у Мадеири, па је и сам морао да пегла своју одећу.

“Одлазак од куће са 11 година у неки други свет, прво у Лисабон, а потом и Манчестер, био је веома тежак. Између своје 11. и 18. године сам открио стабилност и постао особа каква сам данас због времена које сам провео далеко од породице и сам се борио кроз тешка времена. Био сам тинејџер, али сам морао да радим неке ствари као мушкарац, па сам тако сам пеглао своју одећу. Моја ментална стабилност се родила у то време”, рекао је Роналдо.

Коментари / 0

Оставите коментар