Miloševići vlasnici klubova u Moskvi

Sin nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića Marko Milošević u Moskvi i zemljama bivšeg SSSR drži više ekskluzivnih restorana i noćnih klubova, od čega izdržava sebe i majku Mirjanu Marković.

Srbija 20.12.2015 | 19:55
Miloševići vlasnici klubova u Moskvi

Marko, između ostalog, drži poznati moskovski noćni klub “Garaža” i luksuzni restoran “Siksti”, u koji često dolaze političari, sportisti i pevači iz Srbije.

Porodica Slobodana Miloševića, uprkos verovanju većine, ne živi skromno, a Marko, koji je suvlasnik u više ugostiteljskih objekata u Moskvi, ubira visoki prihod.

"Oni žive u elitnom delu Moskve, Rubljovci, koji je poput Senjaka i Dedinja. Njima je, kad su došli u Moskvu, mnogo pomogla porodica Karić, a Marko je, čim je stao na noge, nastavio da se bavi onim čime se bavio u Srbiji – vođenjem noćnih klubova – iako se oni formalno ne vode na njega", kaže izvor blizak porodici Milošević.

Objekti u koje je Milošević uložio svoj kapital su razrađeni i ekskluzivni: "Garaža" je omiljeno mesto mladih Rusa i stranaca željnih provoda, jer je otvorena svakog dana, dok se restoran "Siksti" nalazi na 60. spratu Kule Federacije, poznatom poslovnom kompleksu i najvišem soliteru u Evropi.

Ovaj lokal preko dana radi kao restoran, a uveče se pretvara u mesto poznato po ekskluzivnim žurkama, koje posećuju mnogi poznati Srbi.

Branko Radun, politički analitičar, smatra da je Marku vetar u leđa dala činjenica da je sin Slobodana Miloševića, budući da su svi veći biznisi povezani s politikom.

Kad neko ima pozadinu kao on, to može samo da mu pomogne da uđe u posao. Samo njegovo pojavljivanje otvara mnoga vrata, jer je stvorio jake kontakte i upoznao bitne ljude navodi Radun.

Marko Milošević pobegao je u Rusiju 6. oktobra 2000. samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti.

Njegova majka Mirjana mu se pridružila tri godine kasnije, da bi 2007. oboje dobili politički azil u Rusiji.

Njoj se, inače, sudi za zloupotrebu službenog položaja, zbog čega je za njom raspisana poternica.

Izvor: Telegraf

Komentari / 18

Ostavite komentar
Name

milorad

20.12.2015 13:23

Ovako cu i ja jednog dana uteci.

ODGOVORITE
Name

kj

20.12.2015 14:15

Nosio gajbice pa zaradio !!! PATRIOTE UŽIVAJTE U OVIM VESTIMA DOK VAŠI IDOLI UŽIVAJU !

Name

МИХАИЛО МИКИЋ

21.12.2015 01:20

ТУЂУ БРИГУ БРИНЕТЕ А СВОЈ ХЛЕБ ТРЕБА ДА ЈЕДЕТЕ. О ПОСЛОВАЊУ МАРКА МИЛОШЕБИЋА БРИГУ ТРЕБАЈУ ДА ВОДЕ ВЛАСТИ РУСКЕ ФЕДЕРСЦИЈЕ А НЕ НОБИНАРИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!

Name

Vidovita Zorka

21.12.2015 14:02

Vidite da baba Jula umije da laže. Skoro je ponovo obmanjivala građane svojom izjavom kako živi od penzije i gledao sam naivne dušice kako su podjeljeni u tom pogledu.Stara maherka zna da i laži prolaze barem 50% jer oni su se u to dobro uvidjeli. Ovdje postoji jedna pogrešna informacija jer Karić nije neko ko ima više kapitala od Miloševića. Njega je najviše novac zanimao, a ono srbi, srpstvo je bio dobar paravan i parola za hvatanje sluđenog naroda koji se našao na raspeću.

Name

Markov jaran

20.12.2015 13:31

Eto a bio sam ubjedjen da radi na bausteli negdje sa nasim radnicima .

ODGOVORITE
Name

Protjerani

20.12.2015 13:33

Ova dama da mi je tražila dao bih joj, a da ovako da otme i od mene i od Vas, pa to nema smisla. Vrati nam oteto, prokleto...

ODGOVORITE
Name

Kgb

20.12.2015 13:54

PARE IZ SRBIJE SU IZNOŠENE U KOFERIMA! MILIJARDE SU U PITANJU.PAMETNOM DOSTAAAAAA !!!!!!

Name

Macak

20.12.2015 14:08

Ma svi ce pobec kad nem prave drzave...

ODGOVORITE
Name

Bl

20.12.2015 14:26

Dzaba mu

ODGOVORITE
Name

Ozrenski izvori

20.12.2015 14:56

"Iako se on formalno ne vodi na njega". Pouzdana informacija Telegrafa, još da su naveli estradne umjetnike koji tu gostuju.

ODGOVORITE
Name

bluka

20.12.2015 15:02

Tata mu ostavio u amanet milijardu eura a ujak sredio azil i poslovne kontakte. Bas mu je zivot tezak..

ODGOVORITE
Name

Ok

20.12.2015 16:46

Posteno .Niste valjda mislili da ce otici gologuzi eee glupi narode, pa mi ovakva g**na vijekovima ispracamo sa kocijama vozovima avionima punih zlata novca i drugih dragocjenosti bas mi je zao udovica i sin se pate kao i predhodni vladari, a i buduci .Zato marvo od naroda cuti i spracaj jednog po jednog, a mrzi komsije u okruzenju jer su nam oni navodno za sve krivi. Eeeee robovi glupi...

ODGOVORITE
Name

Ja sta!

20.12.2015 17:19

Bravo Milosevici,neka crknu dusmani.

ODGOVORITE
Name

Boogoje

21.12.2015 06:06

Opljackali drzavu izdali srbstvo, pobili decu, i politicke protivnike, prodali Kosovo i kao ateisticke komunjare pobegli sa zlatom i milijardama koje je Slobo izneo u Kipar i Rusiju preko brata ambasadora, trebaju ga rodjaci od principa Gavrila obici u tim kl;ubovima i restoranima da im daju orden Obilica i Karadjordjrvu zvezdu ili neki kursum kosto je i njihov tata, muz to isto radio.

ODGOVORITE
Name

Rade

21.12.2015 08:28

Narod ginuo za njihova obecanja i lazi a oni punili dzepove i pobjegli tako nam i treba kad smo budale

ODGOVORITE
Name

e Rade, Rade

22.12.2015 19:53

Ne mislis li valda da su neki sto jos uvek pune svoje dzepove a nisu pobegli, bolji od njih?

Name

Morisspo91

23.12.2015 14:04

Mira, Mirko, Milan .. bio mi 30 rod. dan u diskoteki Sixtisix v BS slavili pili i suze so lile .. nisam mogla , da stojim na nogama ..a, sjetim se zime86 v Yugi nisam pila..a, pala sam .. "niso slo placevali davk.." mi za nista krivi nismo' .. hajde, bre..Bilo je to ovako'da budete v Rusiji najbogatiji i najsretniji, da vam Bog - pravoslavni "..sve pokloni i biljke.. a, gajbice ostavi v Srbiji..a, Moris v ZDA sve zelje mu Clinton izpolnil je..kad otvorim oci bila sam v Garazi..u zutom lamborginiju ..prubudi se..vilo moja..mirise leder a, vonj pokosene trave ni bil'.. hajde, bre ..dosao nas mali pas i lice moje bilo suvo ..danke Dito , du bist mein schatzi'..wenn ich schleschte laune habe' du bist da'.. Bolji si bio od svih bajkica' kad ti ceca pjeva tvoje domace " zigu migu nacigansko' siptarsko'dize se vama svima i crvene baretke skacejo'..tam dol'..nije cudo, da so zvali v tujini.. Yugo je smece, baci ga..kad te spomenem"'mars " cetica koraka'..u 3pm i prosetaj se z mis ch"a, nemoj, da mu padnes v bazen' tam so podgane-da se ne zastrupis'.. moderate pa bezijo, da se ne okuzijo.. malo morgen Milane..

ODGOVORITE
Name

Katzensteinstrasse

02.01.2016 15:17

Mira, Marko, Milan .. Srecna, nova godina 2016

ODGOVORITE