Милошевићи власници клубова у Москви

Син некадашњег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића Марко Милошевић у Москви и земљама бившег СССР држи више ексклузивних ресторана и ноћних клубова, од чега издржава себе и мајку Мирјану Марковић.

Србија 20.12.2015 | 19:55
Милошевићи власници клубова у Москви

Марко, између осталог, држи познати московски ноћни клуб “Гаража” и луксузни ресторан “Сиксти”, у који често долазе политичари, спортисти и певачи из Србије.

Породица Слободана Милошевића, упркос веровању већине, не живи скромно, а Марко, који је сувласник у више угоститељских објеката у Москви, убира високи приход.

"Они живе у елитном делу Москве, Рубљовци, који је попут Сењака и Дедиња. Њима је, кад су дошли у Москву, много помогла породица Карић, а Марко је, чим је стао на ноге, наставио да се бави оним чиме се бавио у Србији – вођењем ноћних клубова – иако се они формално не воде на њега", каже извор близак породици Милошевић.

Објекти у које је Милошевић уложио свој капитал су разрађени и ексклузивни: "Гаража" је омиљено место младих Руса и странаца жељних провода, јер је отворена сваког дана, док се ресторан "Сиксти" налази на 60. спрату Куле Федерације, познатом пословном комплексу и највишем солитеру у Европи.

Овај локал преко дана ради као ресторан, а увече се претвара у место познато по ексклузивним журкама, које посећују многи познати Срби.

Бранко Радун, политички аналитичар, сматра да је Марку ветар у леђа дала чињеница да је син Слободана Милошевића, будући да су сви већи бизниси повезани с политиком.

Кад неко има позадину као он, то може само да му помогне да уђе у посао. Само његово појављивање отвара многа врата, јер је створио јаке контакте и упознао битне људе наводи Радун.

Марко Милошевић побегао је у Русију 6. октобра 2000. само неколико сати после свргавања његовог оца с власти.

Његова мајка Мирјана му се придружила три године касније, да би 2007. обоје добили политички азил у Русији.

Њој се, иначе, суди за злоупотребу службеног положаја, због чега је за њом расписана потерница.

Извор: Телеграф

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

милорад

20.12.2015 14:23

Овако цу и ја једног дана утеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кј

20.12.2015 15:15

Носио гајбице па зарадио !!! ПАТРИОТЕ УЖИВАЈТЕ У ОВИМ ВЕСТИМА ДОК ВАШИ ИДОЛИ УЖИВАЈУ !

Name

МИХАИЛО МИКИЋ

21.12.2015 02:20

ТУЂУ БРИГУ БРИНЕТЕ А СВОЈ ХЛЕБ ТРЕБА ДА ЈЕДЕТЕ. О ПОСЛОВАЊУ МАРКА МИЛОШЕБИЋА БРИГУ ТРЕБАЈУ ДА ВОДЕ ВЛАСТИ РУСКЕ ФЕДЕРСЦИЈЕ А НЕ НОБИНАРИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ!

Name

Видовита Зорка

21.12.2015 15:02

Видите да баба Јула умије да лаже. Скоро је поново обмањивала грађане својом изјавом како живи од пензије и гледао сам наивне душице како су подјељени у том погледу.Стара махерка зна да и лажи пролазе барем 50% јер они су се у то добро увидјели. Овдје постоји једна погрешна информација јер Карић није неко ко има више капитала од Милошевића. Њега је највише новац занимао, а оно срби, српство је био добар параван и парола за хватање слуђеног народа који се нашао на распећу.

Name

Марков јаран

20.12.2015 14:31

Ето а био сам убједјен да ради на баустели негдје са насим радницима .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Протјерани

20.12.2015 14:33

Ова дама да ми је тражила дао бих јој, а да овако да отме и од мене и од Вас, па то нема смисла. Врати нам отето, проклето...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кгб

20.12.2015 14:54

ПАРЕ ИЗ СРБИЈЕ СУ ИЗНОШЕНЕ У КОФЕРИМА! МИЛИЈАРДЕ СУ У ПИТАЊУ.ПАМЕТНОМ ДОСТАААААА !!!!!!

Name

Мацак

20.12.2015 15:08

Ма сви це побец кад нем праве дрзаве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

20.12.2015 15:26

Дзаба му

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренски извори

20.12.2015 15:56

"Иако се он формално не води на њега". Поуздана информација Телеграфа, још да су навели естрадне умјетнике који ту гостују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

20.12.2015 16:02

Тата му оставио у аманет милијарду еура а ујак средио азил и пословне контакте. Бас му је зивот тезак..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ок

20.12.2015 17:46

Постено .Нисте ваљда мислили да це отици гологузи еее глупи народе, па ми оваква г**на вијековима испрацамо са коцијама возовима авионима пуних злата новца и других драгоцјености бас ми је зао удовица и син се пате као и предходни владари, а и будуци .Зато марво од народа цути и спрацај једног по једног, а мрзи комсије у окрузењу јер су нам они наводно за све криви. Еееее робови глупи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја ста!

20.12.2015 18:19

Браво Милосевици,нека цркну дусмани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боогоје

21.12.2015 07:06

Опљацкали дрзаву издали србство, побили децу, и политицке противнике, продали Косово и као атеистицке комуњаре побегли са златом и милијардама које је Слобо изнео у Кипар и Русију преко брата амбасадора, требају га родјаци од принципа Гаврила обици у тим кл;убовима и ресторанима да им дају орден Обилица и Карадјордјрву звезду или неки курсум косто је и њихов тата, муз то исто радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

21.12.2015 09:28

Народ гинуо за њихова обецања и лази а они пунили дзепове и побјегли тако нам и треба кад смо будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

е Раде, Раде

22.12.2015 20:53

Не мислис ли валда да су неки сто јос увек пуне своје дзепове а нису побегли, бољи од њих?

Name

Морисспо91

23.12.2015 15:04

Мира, Мирко, Милан .. био ми 30 род. дан у дискотеки Сиxтисиx в БС славили пили и сузе со лиле .. нисам могла , да стојим на ногама ..а, сјетим се зиме86 в Yуги нисам пила..а, пала сам .. "нисо сло плацевали давк.." ми за ниста криви нисмо' .. хајде, бре..Било је то овако'да будете в Русији најбогатији и најсретнији, да вам Бог - православни "..све поклони и биљке.. а, гајбице остави в Србији..а, Морис в ЗДА све зеље му Цлинтон изполнил је..кад отворим оци била сам в Гарази..у зутом ламборгинију ..прубуди се..вило моја..мирисе ледер а, воњ покосене траве ни бил'.. хајде, бре ..досао нас мали пас и лице моје било суво ..данке Дито , ду бист меин сцхатзи'..wенн ицх сцхлесцхте лауне хабе' ду бист да'.. Бољи си био од свих бајкица' кад ти цеца пјева твоје домаце " зигу мигу нациганско' сиптарско'дизе се вама свима и црвене баретке скацејо'..там дол'..није цудо, да со звали в тујини.. Yуго је смеце, баци га..кад те споменем"'марс " цетица корака'..у 3пм и просетај се з мис цх"а, немој, да му паднес в базен' там со подгане-да се не заструпис'.. модерате па безијо, да се не окузијо.. мало морген Милане..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Катзенстеинстрассе

02.01.2016 16:17

Мира, Марко, Милан .. Срецна, нова година 2016

ОДГОВОРИТЕ