Mučili su me, htjeli su da me živog zakopaju

 - U školu ne smijem da idem. Sada sam vanredni učenik. Od straha teško zaspim, kad zatvorim oči, vidim mučitelje - priča Đ. M. (17), učenik iz Kragujevca koji je zbog bezazlenih razloga pretrpio pravu torturu 10. juna ove godine.

Srbija 19.12.2015 | 09:27
Mučili su me, htjeli su da me živog zakopaju

U policijskoj potjeri su preksinoć, nakon šest meseci od raspisivanja potjernice, uhapšeni Jovan Marinković (20) i Nikola Kukalj (20) iz Kragujevca, koji su ovom mladiću život, kako kaže, pretvorili u užas pun košmara.

Marinković i Kukalj su odmah sprovedeni u Okružni zatvor gde će biti saslušani. Za Aleksom Radovanovićem, zvanim Koljač (27), još uvijek se traga. U bjekstvu je i nalazi se najvjerovatnije u Italiji.

Oni su optuženi za protivpravno lišavanje slobode i nanošenje povreda.Uhapšeni su kada je po dojavi policija sačekala crveni „alfa romeo“ u naselju Beloševac.

Pokušali su da pobjegnu, ali su sletjeli s puta i tada su uhapšeni. Krili su se proteklih mjeseci u Crnoj Gori.Pretučeni Đorđe liječen je i od fizičkih i od psihičkih trauma.

Đ. M. pokušava da prepriča košmarni dan koji mu je promijenio život.

- U dvorištu škole sam igrao basket. Bio sam tamo oko deset uveče. Bilo je nas par dječaka i nekoliko djevojčica. Poveo sam i psa u šetnju. Odjednom su se ti momci dovezli automobilom i tražili me po imenu. Nisam ih poznavao. Rekao sam da sam to ja i onda su izvadili „stikove“, to su palice na razvlačenje, i počeli su da me biju.

Onda su me ugurali u gepek i vozili po gradu. Stajali su povremeno da bi me mučili. Odvezli su me na kraju do parka u naselju Pivara. Bilo je oko dva sata poslije ponoći. Tukli se me ponovo, vrijeđali su me, psovali... Skinuli su gaće i tjerali me na oralni seks. To nisam htio, zato sam dobio još batina. Onda su urinirali po meni.

Dogovarali su se da me odvedu na neko groblje i da me živog zakopaju. Tada su se pojavila dva momka i odvezla me blizu kuće. Polomili su mi nos, imao sam potres mozga, naprsnuće jagodične kosti. Od tada sam samo tri puta izašao van kuće - priča Đ. M. o događaju zbog kojeg još uvijek ima traume.

Motiv za otmicu i brutalno iživljavanje nad maloletnikom bila je navodna svađa oko djevojke.

Radica M., majka maltretiranog Đ. M., kaže za "Blic" da mjesecima cijela porodica živi u strahu.

- Tek 26. novembra je prvi put od napada moj sin izašao iz kuće. Poveo je psa i bio je sa drugaricom. Tada ga je pratio džip sa tamnim staklima. U jednom momentu se zaletio na njega, popeo se na trotoar.

Pobjegao je u komšijsko dvorište i u kuću da se spase. Zvao me je telefonom. Od tada smo pod zaštitom policije 24 sata. Kako nam je, samo mi znamo, a zbog trauma je angažovan mjesecima i psihijatar koji mu pomaže - kaže Radica.

Izvor: Blic

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Car

19.12.2015 09:13

Te monstrume 50 godina zatvora

ODGOVORITE
Name

Lav

19.12.2015 10:12

Tata zastiti sina,pobij gamad,i zatvor je za ljude,ne idu tamo samo smradovi!

Name

čuvar noćni

19.12.2015 10:21

Sa siledžijama moraš grubo.Onda te poštuju.Nikad im ne okreći leđa.Samica ih opušta.Žao mi je mladića.

ODGOVORITE
Name

Dragan

19.12.2015 15:06

SAMO SILOM RIJEŠAVAMO!!!

ODGOVORITE
Name

Mladen

20.12.2015 10:02

Kao prvo nikog oni ne diraju bezveze, postoji mnogo veliki razlog zbog cega se desilo ovo. Ne opravdavam ih,ali ovaj mladic je stavljao noz pod grlo sestri jednog od uhapsenih, ni njoj nije bilo svejedno.

ODGOVORITE