Vujasinović: Što, bre, Jakšića? Pa nije on jedini...

Trener Partizana spušta loptu posle odluke vaterpolista Partizana da ne nastupa u Ligi šampiona zbog obaveza na fakultetu. "Nije on jedini koga sam pustio", izjavio je strateg crno-belih.

Ostali sportovi 14.11.2015 | 20:20
Vujasinović: Što, bre, Jakšića? Pa nije on jedini...

Nikola Jakšić imao je važne obaveze na Pravnom fakultetu, koji je tek upisao, zbog čega je propustio meč Partizana u Ligi šampiona protiv Pro Reka.

Neki su bili iznenađeni njegovim potezom da mu je kolokvijum iz rimskog prava važniji od meča u najelitnijem evropskom takmičenju, i to protiv velikog italijanskog kluba.

Ipak, trener Vladimir Vujasinović "spušta loptu".

"Mogu samo da kažem da bih veoma voleo, naročito što se radi o šampionu, da svi ostave Nikolu Jakšića na miru. On je isuviše mlad za ovako nešto", izjavio je za "Večernje novosti" Vujasinović.

On je rekao da reprezentativac Srbije nije ni prvi ni poslednji vaterpolista kojem je izlazio u susret zbog obaveza na fakultetu.

"Kao što je pušten Jakšić, puštani su i Mandić, koji je sada u Pro Reku, Subotić, Gogov... Nas muče daleko ozbiljniji problemi i presrećan sam kada mi na trening dođu svi igrači", istakao je bivši reprezentativac.

Partizan je na gostovanju u Italiji poražen rezultatom 3:15, a trener crno-belih ističe da to nije iznenađenje.

"Rezultat je realan, mogao je da bude i ubedljiviji da su igrači Reka bili precizniji i da Rističević nije odlično branio. Dve četvrtine smo se pristojno nosili, dok oni nisu pojačali plivanje. Tada sam poželeo da, kao u boksu, bacim peškir u bazen", svestan je Vujasinović razlike u kvalitetu svog mladog tima i jednog od najboljih na svetu.

Komentari / 0

Ostavite komentar