Вујасиновић: Што, бре, Јакшића? Па није он једини...

Тренер Партизана спушта лопту после одлуке ватерполиста Партизана да не наступа у Лиги шампиона због обавеза на факултету. "Није он једини кога сам пустио", изјавио је стратег црно-белих.

Остали спортови 14.11.2015 | 20:20
Вујасиновић: Што, бре, Јакшића? Па није он једини...

Никола Јакшић имао је важне обавезе на Правном факултету, који је тек уписао, због чега је пропустио меч Партизана у Лиги шампиона против Про Река.

Неки су били изненађени његовим потезом да му је колоквијум из римског права важнији од меча у најелитнијем европском такмичењу, и то против великог италијанског клуба.

Ипак, тренер Владимир Вујасиновић "спушта лопту".

"Могу само да кажем да бих веома волео, нарочито што се ради о шампиону, да сви оставе Николу Јакшића на миру. Он је исувише млад за овако нешто", изјавио је за "Вечерње новости" Вујасиновић.

Он је рекао да репрезентативац Србије није ни први ни последњи ватерполиста којем је излазио у сусрет због обавеза на факултету.

"Као што је пуштен Јакшић, пуштани су и Мандић, који је сада у Про Реку, Суботић, Гогов... Нас муче далеко озбиљнији проблеми и пресрећан сам када ми на тренинг дођу сви играчи", истакао је бивши репрезентативац.

Партизан је на гостовању у Италији поражен резултатом 3:15, а тренер црно-белих истиче да то није изненађење.

"Резултат је реалан, могао је да буде и убедљивији да су играчи Река били прецизнији и да Ристичевић није одлично бранио. Две четвртине смо се пристојно носили, док они нису појачали пливање. Тада сам пожелео да, као у боксу, бацим пешкир у базен", свестан је Вујасиновић разлике у квалитету свог младог тима и једног од најбољих на свету.

Коментари / 0

Оставите коментар