Zvezda: Pred Lukom su mjeseci oporavka!

Kapiten crveno-belih bio je na prvom pregledu magnetnom rezonancom.

Košarka 19.10.2015 | 14:20
Zvezda: Pred Lukom su mjeseci oporavka!

Crne slutnje trenera Zvezde Dejana Radonjića ipak su se obistinile. Pred kapitenom njegovog tima je odsustvo od nekoliko meseci.

"Prvi pregled magnetnom rezonancom pokazuje da je Luka Mitrović doživeo težu povredu kolena i sledi mu višemesečni oporavak", saopštio je klub u nedelju uveče.

Mitrović je u porazu od Olimpije, pri duelu sa Savom Lešićem, proklizao i "seo" na svoju levu nogu. Njegov krik odmah je utišao halu, a i krilni centar Ljubljančana brzo mu je pritrčao i pomogao da bude podignut na nosila.

Dejan Radonjić je, dakle, ostao na početku sezone bez oba krilna centra (Marko Tejić se još nije priključio treninzima posle povrede skočnog zgloba), pa će na poziciji "četiri" do daljeg moći da koristi samo Marka Simonovića, koji ima dvomesečni ugovor.

Od ranije je povređen i Nemanja Dangubić.

"KK Crvena zvezda Telekom učiniće sve da pomogne svom kapitenu da se što pre oporavi, vrati na teren i da bude u narednom periodu temelj budućih uspeha našeg kluba", takođe je saopšteno.

Nije teško pogoditi da će Mitrovićeva povreda primorati Zvezdu i na hitnu potragu za pojačanjem na poziciji visokog igrača. Radonjić o tome nije hteo da govori na konferenciji posle Olimpije.

"Teško nam je sada da razmišljamo o tome", kratko je rekao posle pitanja, na koje će naredni dani dati konkretniji odgovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar