Звезда: Пред Луком су мјесеци опоравка!

Капитен црвено-белих био је на првом прегледу магнетном резонанцом.

Кошарка 19.10.2015 | 14:20
Звезда: Пред Луком су мјесеци опоравка!

Црне слутње тренера Звезде Дејана Радоњића ипак су се обистиниле. Пред капитеном његовог тима је одсуство од неколико месеци.

"Први преглед магнетном резонанцом показује да је Лука Митровић доживео тежу повреду колена и следи му вишемесечни опоравак", саопштио је клуб у недељу увече.

Митровић је у поразу од Олимпије, при дуелу са Савом Лешићем, проклизао и "сео" на своју леву ногу. Његов крик одмах је утишао халу, а и крилни центар Љубљанчана брзо му је притрчао и помогао да буде подигнут на носила.

Дејан Радоњић је, дакле, остао на почетку сезоне без оба крилна центра (Марко Тејић се још није прикључио тренинзима после повреде скочног зглоба), па ће на позицији "четири" до даљег моћи да користи само Марка Симоновића, који има двомесечни уговор.

Од раније је повређен и Немања Дангубић.

"КК Црвена звезда Телеком учиниће све да помогне свом капитену да се што пре опорави, врати на терен и да буде у наредном периоду темељ будућих успеха нашег клуба", такође је саопштено.

Није тешко погодити да ће Митровићева повреда приморати Звезду и на хитну потрагу за појачањем на позицији високог играча. Радоњић о томе није хтео да говори на конференцији после Олимпије.

"Тешко нам је сада да размишљамо о томе", кратко је рекао после питања, на које ће наредни дани дати конкретнији одговор.

Коментари / 0

Оставите коментар