Noć u kojoj je Votford shvatio grešku!

Dok je Jokan slavio ulazak u Ligu šampiona, njegov doskorašnji klub, koji ga je otpustio, izgubio je od drugoligaša.

Fudbal 26.08.2015 | 15:20
Noć u kojoj je Votford shvatio grešku!

"San je ostvaren. U Ligi šampiona smo", napisao je na svom Twitter profilu Slaviša Jokanović u utorak uveče, u noći velike pobede.

Njegov Makabi eliminisao je nekoliko sati ranije na svom terenu favorizovani Bazel i drugi put u klupskoj istoriji ušao u Ligu šampiona. Prvi put od sezone 2004/05!

"Zaista sam ponosan zbog toga što ćemo najbolje timove i igrače Evrope dovesti u Izrael. Trudićemo se da se popravimo do grupne faze i imaćemo sjajnu jesen. Srećan sam zbog svojih igrača, svoje porodice i navijača. Sada je sve ovo deo istorije. Ovo je važna noć izraelskog fudbala. Verujem u karakter i duh svog tima, a uz navijače oko sebe smo jači i hrabriji", rekao je srpski trener posle fenomenalnog uspeha.

Podsetimo da je njegov tim praktično u svakom kolu prolazio na teži način. Malteški Hibernijans i Viktoriju Plzenj eliminisao je nakon poraza u prvim mečevima, a Bazel posle herojskih 2:2 u Švajcarskoj i 1:1 u Tel Avivu.

U večeri velikog slavlja "Ponosa Izraela", mnogi su se setili i Votforda, kluba koji je Jokan uveo u Premijer ligu pre tri meseca i koji mu je uručio otkaz, procenivši da će mu biti bolje sa Kike Sančez Floresom.

Iste noći kada je Slaviša Jokanović slavio ulazak u Ligu šampiona, Votford je izgubio od Prestona, člana Čempionšipa (drugi rang) u utakmici Liga kupa. Ove sezone, "stršljenovi" još nisu ostvarili pobedu, jer su u sva tri kola Premijer lige odigrali nerešeno (Everton 2:2, VBA 0:0, Sautempton 0:0).

Komentari / 0

Ostavite komentar