Ноћ у којој је Вотфорд схватио грешку!

Док је Јокан славио улазак у Лигу шампиона, његов доскорашњи клуб, који га је отпустио, изгубио је од друголигаша.

Фудбал 26.08.2015 | 15:20
Ноћ у којој је Вотфорд схватио грешку!

"Сан је остварен. У Лиги шампиона смо", написао је на свом Тwиттер профилу Славиша Јокановић у уторак увече, у ноћи велике победе.

Његов Макаби елиминисао је неколико сати раније на свом терену фаворизовани Базел и други пут у клупској историји ушао у Лигу шампиона. Први пут од сезоне 2004/05!

"Заиста сам поносан због тога што ћемо најбоље тимове и играче Европе довести у Израел. Трудићемо се да се поправимо до групне фазе и имаћемо сјајну јесен. Срећан сам због својих играча, своје породице и навијача. Сада је све ово део историје. Ово је важна ноћ израелског фудбала. Верујем у карактер и дух свог тима, а уз навијаче око себе смо јачи и храбрији", рекао је српски тренер после феноменалног успеха.

Подсетимо да је његов тим практично у сваком колу пролазио на тежи начин. Малтешки Хибернијанс и Викторију Плзењ елиминисао је након пораза у првим мечевима, а Базел после херојских 2:2 у Швајцарској и 1:1 у Тел Авиву.

У вечери великог славља "Поноса Израела", многи су се сетили и Вотфорда, клуба који је Јокан увео у Премијер лигу пре три месеца и који му је уручио отказ, проценивши да ће му бити боље са Кике Санчез Флоресом.

Исте ноћи када је Славиша Јокановић славио улазак у Лигу шампиона, Вотфорд је изгубио од Престона, члана Чемпионшипа (други ранг) у утакмици Лига купа. Ове сезоне, "стршљенови" још нису остварили победу, јер су у сва три кола Премијер лиге одиграли нерешено (Евертон 2:2, ВБА 0:0, Саутемптон 0:0).

Коментари / 0

Оставите коментар