Београдски синдикат одржао концерт у Борику

Најпопуларнији хип-хоп састав у региону Београдски синдикат одржао је вечерас спектакуларан концерт у препуном СЦ Борик у Бања Луци.

Магазин 24.03.2024 | 00:19
Београдски синдикат одржао концерт у Борику

Ово је уједно била и прослава 25. рођендана бенда, који је по много чему обележио музичку сцену на овим просторима и са правом ужива епитет култног бенда.

БС је започео концерт песмом "Свим срцем", за коју је снимљен спот управо у СЦ Борик приликом прошлог концерта из 2012. године, чиме су честитали јубилеј 50 година од отварања ове спортске институције. Након тога су чланови групе позвали публику да минутом ћутања ода почаст жртвама терористичког напада у Русији.

До краја концерта су се ређали хитови као што су "Дивљина", "Систем те лаже", "Догодине у Призрену", "Сведок сарадник" и многи други, које је публика отпевала са синдикалцима у једном гласу. Кулминација је настала током извођења песме "Једина Српска", коју је БС посветио Републици Српској и њеном народу.

Гости на концерту су били Марлон Брутал, етно група Траг и фудбалери ФК Борац који су се као специјални гости попели на бину и уручили Синдикату дрес са бројем 25 као поклон за рођендан. 

Интересантна је била и појава познатог глумца Златана Видовића, који је у паузама између песама рецитовао стихове Ракића, Шантића и Гаврила Принципа.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ПББЛ

24.03.2024 00:29

И ови су постали смараци.. класицна мантра као воле Републику Српску па це ту као славити 25. родјендан!?! Момци кад будете пјевали гратис онда је то прави родјос, овако, СТАРЛЕТЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.03.2024 10:25

Остане човјек нијем.Једно велико разочарење .Ко је све то изрежирао ? Хм.Одговор знам.Бакље ,скандирање хулиганско ,отужно .Остало је само мало оних честитих емоција ....

Name

Онако од ока

24.03.2024 02:23

Мазање пред изборе,класика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

24.03.2024 09:44

Браво за насе Репере Београдски Синдикат

ОДГОВОРИТЕ