Дима након 20 година ћутања открио како му је Халид узео хит!

Горан Димитријадис Дима направио је праву пометњу када је деведесетих година снимио свој чувени хит "Није мене душо убило", а након чега нестаје са јавне сцене.

Забава 19.03.2024 | 18:32
Дима након 20 година ћутања открио како му је Халид узео хит!

Иако је у поједини периодима радио и као таксиста, као и у време када се појавила "Није мене душо убило", далеке 1994. године, Дима је непрекидно наступао на коцертима са колегиницама као што су Мира Шкорић и Хани, али и на различитим весељима, по ресторанима и кафанама, неретко код врло угледних домаћина.

Међутим, четири године касније на албуму Халида Муслимовића појавила се песма "Није мене душо убило".

Дима је након 20 година одлучио да проговори и у Пулсу Србије и открио шта се тачно десило и какав однос има са Халидом.

- Ја сам ћутао 20 година и више чак. Тада је то издала дискографска кућа ЗАМ, без потписа извођача, аутора, дакле мене, ја не постојим нигде. Иако су сви људи знали и увелико сам певао ту песму. Он је искористио период када се ја нисам појављивао. Ја јесам био само извођач, али он није тражио ни сагласност од текстописца. Њему се само допала песма, снимио је и кренуо је да је представља као своју песму. Међутим, ви не можете народ преварити. Народ зна, народ бира и народ воли и осећа. Желим му све најлепше, али то је био јако ружан потез. Ја бих отишао и питао аутора, извођача, да ли се слажу са тим. То је основна култура. Он је само узео песму и сними, али је народ препознао. Не кажем ја да сам ја то најбоље отпевао, али свака песма има свог истинског певача без обзира да ли му је легло или не - рекао је Дима.

Goran Dimitrijadis DimaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар