Дара Бубамара 40 дана без дечка?!

Певачица Дара Бубамара каже да има енергију која привлачи мушкарце, те да никада није имала проблем да нађе партнера.

Забава 18.03.2024 | 18:33
Дара Бубамара 40 дана без дечка?!

Неки кажу да је бахата, док други кажу да ради што и други само јој се броје рецке, јер је популарна. Дара Бубамара се вратила са турнеје и каже да је 40 дана без дечка, али да није без удварача:

- Никада нисам имала проблем с тим. Уствари имам проблем са удварањем превише мушкараца. Знаш, кад жене причају "нико ми се не свиђа", не знам, ја прођем на семафору, изађем из лифта и ето, на мене неко налети. Мислим, таква сам. Просто привлачим, немам појма. Што се тиче неке везе сада је тренутно нема, зато што сам била неких 40 дана на некој дијети. Јела сам само поврће и пила воду и није ми било до живота. Знаш оно, увече криза, гледаш неки филм, тако сам се посветила себи, пошто радим нове песме, радићу нове спотове. Сад што се тиче неких љубави - нема их - прича Дара и открива коме смета њена срећа:

Dara BubamaraФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Па то је љубомора. Некако у задње време људи су јако незадовољни и онда кад тебе виде да си срећан... Стварно сам остварена, све ми иде у животу како треба. На првом месту ми је здравље. Имам предивног и паметног сина који тренира, који је добро дете у средњу школу иде. Немам ниједан разлог да сам несрећна. Значи увек љубави имам, мислим кад ми се хоће љубав. Све што замислим све остварим и имам нешто у глави нисам до сад причала, али то ћу остварити - завршава Дара.

(Курир/Сцандал/Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар