Још једна промена у жирију ЗГ уместо Марије Шерифовић дошла она!

Марија Шерифовић овог пута није се појавила на снимању емисије "Звезде Гранда", где је члан жирија, а на овој позицији мењаће је млађа колегиница Сања Вучић.

Забава 14.03.2024 | 18:29
Још једна промена у жирију ЗГ уместо Марије Шерифовић дошла она!

Сања је проговорила о промени у музичком такмичењу, те је открила да је само једна емисија у питању.

- Велики је залогај, Маријине ципеле су велике за испунити, али ћу да будем врло објективна. Мислим да ћу да допринесем неким својим мишљењем. То је само за једну емисију, јако ми је занимљиво. Мара се брзо враћа - рекла нам је она.

Sanja Vučić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

На питање да ли су се консултовале око гласања, Сања је признала:

- Чуле смо се, она ми доставила списак својих жеља, како би желела да оцењујем, пошто већ њу мењам и уопште се не косе наша мишљења. Тако да се нисмо дуго договарале - додала је певачица.

Иначе, Ана Бекута такође је спречена да присуствује емисијама, а за то време мења је Драган Којић Кеба.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/10/02/11/3632334_имг20231002wа0018_фф.јпг?вер=1710423775" алт="Драган Којић Кеба, Отварање бисте Томи Здравковићу" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4366223/сок-промена-у-звездама-гранда-уместо-марије-серифовиц-појавила-се-друга-певацица-ево-ко-је-у-питању">Курир.рс/<а хреф="хттпс://www.блиц.рс/забава/марија-серифовиц-није-у-зирију-звезде-гранда-ево-која-певацица-је-мења/29не3хx" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар