Харис изнио нове детаље развода, споменуо помирење

Тема број један на српској естради већ недељама је развод Хариса и Мелине Џиновић, који су решили да на своју љубав дугу 22 година дефинитивно ставе тачку.

Забава 14.03.2024 | 17:56
Харис изнио нове детаље развода, споменуо помирење

Како је недавно певач признао, Мелина је њега оставила, а сада је поново открио нове детаље краха брака са модном креаторком:

- Она је напустила мене, а не ја њу. Она зна разлоге. Било ми је можда тешко пре годину дана, годину и по дана, јер ми се разбија породица. Сви живимо ту, једино се госпођа иселила својом вољом, тако да, помирење - не, мислим, шта ја знам, сломити хлеб овако на пола, па га опет саставити, какав ће бити? - рекао је Харис пред камерама телевизије Уна.

Иначе, Харис је недавно решио да прекине ћутњу и први пут проговорио о разлогу развода.

Haris Džinović<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/СХОWБУЗЗ

''Она зна разлог, она је напустила мене, нисам ја њу. Ја не знам ништа, углавном преварени муж задњи сазна'', тим је речима Харис Џиновић прекинуо медијску ћутњу и први пут проговорио о разлогу краха брака с 30 година млађом модном креаторком Мелином.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/04/21/17/2540457_мелина-дзиновиц01_фф.јпг?вер=1710431352" алт="Мелина Џиновић, Харис Џиновић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ

Подсетимо, Харис је Мелину упознао 2003. године. Након што ју је угледао у једном кафићу у родном Сарајеву, није се смирио док није добио њен број телефона.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4366293/харис-открио-нове-сок-детаље-развода">курир.рс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Идеално

14.03.2024 18:39

Како је својевремено он добио њен број, ето сад је изгледа јос неко сазно њен број...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно Сарајево

14.03.2024 19:02

Она модни креатор ?? Ха ха ха ха хаа, да јој није било Хариса и његове славе, милиона, угледа...цувала би овце око Бихаћа, приустио јој луксузан зивот, купио најскупљи Ранге Ровер....довео је у Београд и увео у високо друштво, ко је сад као она, није јој ниједна београдјанка равна, дај провинцијал има само новац па цете видјети докле иду, пуна подршка Харису, великом господину и градском сарајевском мангупи, лафцини, човјеку свјетског реномеа. Данас зене не цијене ниста, врло чудна времена, кад се сјетим својих родитеља и оних времена, била је само љубав, од ницег се све стварало, теском муком, дјецу одгајали, сколовали, уцили о моралу, образу, радним обавезама, постовању, ово данас је катастрофа, имам и ја ану у у куци која само кафе испија , траца, цигаре не гаси, лези и прица о луксузу, тако да га разумијем, зали Бозе за старим временима и ондасњим обичајима, ово нам је све запад донио, од силикона до дроге, превара, развода, материјализма, залосно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

14.03.2024 19:59

Харисе главу горе. Нико жив неби знао за Мелину да се није удала за тебе, знала је она за разлику у годинама. А кад је госпођа постала нешто и дочепала се новца сад јој нетреба Харис. Можеш ти Харисе наћи себи праву жену. Сретно жив био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мо

15.03.2024 21:41

Па.. дзабе паре, ко це старог деду. Сто он лијепо не надје себи неку господју његових година, како је бог и рекао. Мозе јој отац бити, скоро па и дјед, а и она, цвјецка, се полакомила на његов новац и славу, али, ето, додје све на своје.

ОДГОВОРИТЕ