Емина Јаховић на штакама: Живот ми поручује одмори!

Емина Јаховић доживела је незгоду са ногом, а сада је објавила фотографију са штаком и тако забринула све своје фанове.

Забава 13.03.2024 | 20:29
Емина Јаховић на штакама: Живот ми поручује одмори!

Емина Јаховић, објавила је фотографију како се ослања на штаку, а онда написала:

"Живот ми поручује: Одмори".

Emina JahovićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Певачица често путује, па је на релацији Србија- Турска, али је и велики љубитељ луксузних дестинација, па је сада мистерија где се пех догодио.

- Живот ми је одавно у коферу, што више пролази време, све више се смањује свет у мојој глави. За мене није битно да ли је то Истанбул или Београд. Једино у Америци не бих могла да живим. Васпитана сам тако, доста сам конзервативна. Отишла сам у Истанбул, оставила сам каријеру, било је тешко, била сам у страном свету, колико год су ти људи били фини према мени. То мора да буде љубав, ако није, то је онда мучење. Толико сам била заљубљена у свог мужа, тадашњег дечка, да сам отишла главом без обзира, нисам размишљала. Губим везу са реалношћу када се заљубим - говорила је певачица, гостујући код Гоце Тржан.

После развода, Емину су повезивали са другим мушкарцима, али она никада јавно није говорила о томе.

- Смета ми што у Србији говоре да сам нашла милионера, милијардера или сада нисам нашла. То јако смета, ја сам довољно зарадила у животу да могу да купим све што ми треба и не треба ми мушкарац да би ми нешто дао, али да сам се емотивно осећала сигурно – каже певачица.

Ни после толико година, Емина Турску не доживљава својим домом, иако су јој синови једним делом Турци.

Emina JahovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Боље се осећам у Србији. Тамо се осећам као странац, иако су ми деца Турци. Јаман говори српски, а Јавуз одбија из неког разлога, мало је љубоморан, па неће да прича - рекла је певачица и додала:

- Мустафа је био лош, а ја добар полицајац. Када сам остала сама с њима, била сам беспомоћна. Нисам имала некога да буде ауторитет. Почела сам да се понашам строже, њима није било јасно шта се с мајком десило.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Одјебаће те

13.03.2024 23:38

...и Власи! Кад буде стани пани, прва ћеш да висиш након силовања од стране њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.03.2024 06:03

Ви сте будала!

Name

Мики

14.03.2024 07:04

Молим да ли је истина

ОДГОВОРИТЕ