Снежана Ђуришић злоупотребљена, погледајте како

Снежана Ђуришић након што се нашла у непријатној ситуацији, када је њен лик употребио доктор Милошевић, који је њу искористио за рекламу за чај за мршављење, огласила се медије и открила да је шокирана и збуњена овим потезом доктора.

Забава 13.03.2024 | 18:33
Снежана Ђуришић злоупотребљена, погледајте како

- Морала сам да реагујем, ово је превршило сваку меру. Извесни доктор, наводно у разговору са мном се оглашава и каже да сам ја смршала 18 кила користећи његов чај за мршављење. Ја човека не знам нити сам га упознала, али сам га гледала у једној емисији где је био гост и бави се неким травама. Ружно је да је било ко спојио и направио монтажу где се налазимо господин дотични, чај и ја. Нисам користила чај, и нисам смршала 18 килограма. Молим вас не наседајте на овакву врсту преваре. - рекла је певачица.

Snežana ĐurišićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Подсетимо, Након Ђорђа Давида који се огласио како има проблем са лажним профилима на друштвеним мрежама који се представљају под његовим именом, његова колегиница из жирија Снежана Ђуришић шокирала се када је на интернету наишла на рекламу једног бренда са којим она нема везе.

(курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тремер

13.03.2024 19:51

Боже сачувај и заклони !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавро

13.03.2024 20:49

Имаш ти и текако посла са тим трговцем чаја,само ти није дао паре,ту лежи зец😂

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин М.

13.03.2024 22:00

Обавезно поднеси Сњежо тужбу,има др-лопов дебело да ти плати.

ОДГОВОРИТЕ