Цакана ријешила да стане пред олтар у 65. години живота?

Већ неко време се прича да ће Цакана да прави свадбу, а сада је певачица открила шта планира и да ли ће до тога доћи ове године.

Забава 12.03.2024 | 20:24
Цакана ријешила да стане пред олтар у 65. години живота?

Драгица Радосављевић Цакана важи за ону певачицу која данас има складан брак, а заједички живот са Небојшом Негићем траје већ двадесет пет година. На почетку ове велике љубави имала је испаде љубоморе и умела да глуми детективку како би стала на пут својим сумњама, па је свашта причињавала тадашњем дечку. Данас тога нема, а Цакана се с осмехом недавно присетила свега што је радила.

Иако су већ више од две и по деценије у срећном браку, Цакана и Небојша се никада на вечну љубав нису заветовали у цркви. Пре периода коронавируса преко медија се најављивала Цаканина (65) свадба, а певачица је сада открила да ли ће се коначно организовати ове године:

Dragica Radosavljević Cakana<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

"Нажалост, имала сам много непријатних ситуација у породици. Преминуо ми је брат, а онда су се десиле и неке друге тешке ствари. Стварно нисам била способна нити сам имала жељу да се удајем. Мој Неша и ја ћемо као бака и дека да станемо у цркву. Шалим се, кума која ће доћи из Лондона ме стално пита за свадбу. Свакако ћемо нешто да направимо", објаснила је Цакана за "Гранд", па открила како одржава линију:

"Дуго одржавам исту линију, од мене се очекује да будем мршава, али не верујм да сам најмршавија певачица. Свакако сам због комплимената веома поносна на себе. Код мене се ништа не мења, осим косе. Решила сам да се ошишам на кратко, а можда чак и боју променим", рекла је певачица, па истакла да јој не пада на памет да носи перике као неке њене колегинице:

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2022/03/12/10/2943293_цакана-02-драган-кадиц_фф.јпг?вер=1703940044" алт="Драгица Радосављевић Цакана" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДРАГАН КАДИЋ

"Када бих ставила нешто од тих уметака мислим да бих се гребала по цео дан. Не волим перике, то може неко коме недостаје или неко ко воли баш дугачку косу. Мислим да када би те девојке које носе перике пустиле своје косе, да би биле много интересантније, слађе и лепше".

(<а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Звезде-и-трацеви/а1776155/Цакана-се-удаје-у-65.-години.хтмл">мондо.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тата Миле

13.03.2024 06:33

Ово је стварно много важна вијест!

ОДГОВОРИТЕ