Истина о свађи процурила након 20 година!

Светлана Цеца Ражнатовић и Драган Којић Кеба су се помирили због Звезда Гранда после 20 година, а мало ко зна да је Којић много био љут на Ражнатовићеву и да је годинама оговарао по естрадним кулоарима.

Забава 11.03.2024 | 17:33
Истина о свађи процурила након 20 година!

Како преносе медији, Кеба је свима причао да је он заслужан за Цецин велики успех јер је пристао да сними дует са њом "У сну љубим медна уста" када је она била на почетку каријере, те да га она после тога никада није позвала да гостује на њеном концерту на Ушћу да отпевају ту песму заједно, што је њега много заболело.

Саша Поповић је први открио истину о њиховом сукобу када је рекао Цеци да Кеба прича колегама како је он заслужан за њену велику каријеру.

"Кеба ми је рекао како си га ти, Цецо, молила да снимите дует да ти помогне да направиш каријеру. Каже било му је драго да си након те песме направила каријеру", рекао је Саша, а Цеца је објаснила шта се тачно десило.

"Наравно да није било тако. Кеба је имао тада ту песму и понудио ми ју је. Ја сам била девојчурак, то је 1990. година. Снимили смо песму, и та песма се и дан-данас пева и заиста је лепа. Али шта да радимо? Ако је Кеба тако рекао, опростићу му деменцију", објаснила је Цеца.

Међутим, права истина је да је Кеба био љут јер га Цеца није звала ни на један свој концерт да буде гост, те да заједно отпевају ту песму.

Dragan Kojić Keba, Ceca RažnatovićФОТО: СЦРЕЕНСХОТ ПИНК ТВ

"Кеба све памти. Не заборавља ко је њему све помогао у каријери, али ни коме је он све помогао. Он се са Цецом буквално ниједном није срео последњих 20 година, тако да нису могли ни да причају о томе. Сада су се први пут видели у Звездама Гранда и сада су опет у пријатељским односима, па ће вероватно ту песму да сниме поново сада када је Цеца решила да препева своје старе хитове, тако да Кеба више нема разлога да буде љут на њу, а није искључено и да га сада позове да буде њен гост на Ушћу 3 које увелико планира", открива извор.

(курир.рс/Стар)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сасоманге

11.03.2024 18:21

Циганија поприлицна...Цеца и Кеба🙃

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2024 18:30

Ста кога брига за Тим мајмунима ста це мо јест сутра невер објецт истину

ОДГОВОРИТЕ