Слађа се уплашила, Ђани морао хитно код доктора!

Певач Радиша Трајковић Ђани никада није крио да му је алкохол велики порок, а својевремено се управо због њега сукобио са супругом.

Забава 11.03.2024 | 16:29
Слађа се уплашила, Ђани морао хитно код доктора!

Наиме, Ђани је признао да се његова дугогодишња супруга Слађа једном приликом уплашила за његово здравље, те му забранила да конзумира алкохол.

Слађа је само дошла код мене и рекла да могу да умрем! Ја је питам шта се дешава, што се успаничила, а она ми је објаснила да јој је једна жена у болници, кад је ишла да вади силиконе из усана, рекла да ако имам шећер не смем да окусим алкохол! Напунила јој је главу ко зна чиме све! Слађа се успаничила, почела је да ми прича да хитно одем да проверим све у телу, тако да сам на крају то и урадио - рекао је фолкер, па додао:

Slađa Trajković, Radiša Trajković ĐaniФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Кад сам јој показао да су сви резултати добри, жена ми се смирила. То и данас памтим и препричавам - закључио је Ђани.

Подсетимо, Слађа се током прославе Нове године похвалила поклоном који је добила од Ђанија.

- Ову годину су обележила наша славља. То је дефинитивно. Ђани ме је, иначе, обрадовао сатом - рекла је она, па показала скупоцени сат чија цена износи неколико хиљада евра.

- Ђани је увек био галантан. Нема то везе да ли је Нова година или неки други повод, увек је галантан. Нисам му ја тражила, таман посла, он то сам - истакла је Слађана, па закључила:

- Ја имам времена сутра да се одморим, а он већ иде даље!

(Курир.рс/Република)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

12.03.2024 19:06

Како досло тако отисло или це да оде...прицао нам Баласевиц.

ОДГОВОРИТЕ