Констракта о сукобу око Теyа Доре и Бресквице споменула Цецу!

Данима се води "рат" у медијима и на друштвеним мрежама међу присталицама Бресквице и Теyа Доре, па многи коментаришу да је ово попут политичких избора поделило Србију. Иако је Теyа Дора однела победу и престављаће нашу земљу на Евровизији у Малмеу, многи сматрају да је Бресквица закинута због гласова стручног жирија, јер је имала већу подршку гласовима публике.

Забава 07.03.2024 | 18:55
Констракта о сукобу око Теyа Доре и Бресквице споменула Цецу!

Сада је своје мишљење изнела и Констракта, која има искуство на овом престижном такмичењу, ове године је са нумером "Ново, боље" на ПЗЕ заузела је треће место по гласовима публике. Она је имала занимљив наступ, који је многе подсетио на победнички од пре пар гдоина са песмом "Ин цорпоре сано", с том разликом што је сада уместо прања руку у лавору, месила хлеб.

Ипак, у емисији се није похвалила својим умећем. "Не умем баш да умесим тесто за хлеб", па се сетила једне ситуације: "Једном приликом сам носила хлеб у гепеку четранест дана! Када сам видела-свуда мрве, хаос." А затим се осврнула на завршницу овогодишњег избора: "Прошло је пар дана, идем даље, завршен је хајп, смирила сам се. Помислила сам у понедељак- замисли да сам прошла? Теyа Дори није лак задатак сада." Осврнула се и на приче о најављеним протестима испред РТС-а од стране Бресквициних и Теyа Дориних фанова. "Увек има неког незадовољства, и комично је и опасно. Зар није и Цеца ушла у причу?Она има ауторитет да смири страсти ваљда, тако кажу," алудирајући на емисију у којој је Ражнатовићева угостила обе младе певачице а која ће се ускоро емитовати. "Овде је специфична ситуација, у поље је ушло тумачење текста песме 'Гнездо орлово', а овде је запаљив терен, осетљив тренутак. Нису успостављени критеријуми како човек може да гласа", изнела је Констракта, а затим додала:

"Сајси МЦ има легитимно право да гласа по субјективном мишљену ко би нас тамо добро представљао. То морамо да поштујемо, подељено је пола-пола са публиком. У овом тренутку је то тако, немамо даље шта да дискутујемо, то су услови са којима смо ушли у такмичење. Ако то знаш, нема даље".

Констракта се још присетила момента из 2022. када се она нашла у сличној ситуацији, јер је од Неде Украден добила нула поене, као ове године Бресквица од стране Сасји МЦ. "У том трентуку нисам пратила табелу, бодове, накнадно сам схватила. Људи су тек касније дигли буру, што је Неда дала Констракти нулу. Није лако жирирати, покушаваш да будеш објективан али није лако искључити субјективан осећај. Нису успостављени критеријуми како човек може да гласа".

BreskvicaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Затим је изнела мишљење о победничкој песми "Рамонда": "Они који гелдају полуфинала су они који прате Евровизију, упознају се мало са материјалом. Рамонда има неку тему, ако се буде промосивсала као анти-ратна песма може проћи код публике. Ово је песма која те не купи н апрву, треба јој мало времена. На исход утиче и ток такмичења, да ли ће се наћи између две брже песме". 

О поруци своје песме "Брже боље" и даљим аспирацијама одговорила је: "Крајњи циљ је мажемо џема на 'леба, па опет перемо руке и тако у круг!"

(мондо.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мм

07.03.2024 23:36

Ко позва Сајси МЦ у жири.Та појма нема о пјевању.Какве су ту подвале, то је страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

19.03.2024 11:41

Браво Ана Дјуриц

ОДГОВОРИТЕ