Ухапшена Саманта Фокс због тога што је правила хаос у авиону!

Некадашни се*кс симбол и певачица Саманта Фокс подивљала је у авиону, и због ње је морао да се врати на писту, па је ухапшена. Ево шта је разлог!

Магазин 22.01.2024 | 20:28
Ухапшена Саманта Фокс због тога што је правила хаос у авиону!

Певачица и велика звезда осамдесетих Саманта Фокс (57) синоћ је задржана у полицијској станици, након што је приведена на аеродрому у Минхену.

Певачица је већ реметила ред у авиону на линији Лондон-Минхен, а по слетању је наводно излетела напоље и присилила га да се не окрене на писти и одустане од полетања за Лондон. Полиција је потврдила да је једна жена од око педесет година приведена, након што је под утицајем алкохола правила неред у авиону и на аеродрому. Због сцене коју је направила, остали путници нису могли да полете, те је лет померен, а њима је обезбеђен смештај у хотелу. 

Како преносе медији, Саманта је у веома лошем стању због губитка сестре Ванесе, која је преминула прошле године у педесетој години живота, након што је неколико дана провела у коми после срчаног удара. "Вежбала сам за Мастер Шеф добрих неколико недеља са својом сестром јер је она била фантастична куварица. Увек је правила најбољу сељачку питу, па смо вежбале заједно и ја сам то снимила. Она је моја млађа сестра, можете је чути како ми наређује и говори 'мораш да чистиш док радиш, чисти као што радиш!'. Нажалост, изгубила сам сестру мало након снимања МастерШефа. Да, моја сељачка пита је рецепт моје сестре, и још увек имам све њене лонце и све ствари. Биће тако поносна и била је тако поносна кад сам ушла у шоу јер је била велики обожавалац шоуа", рекла је Саманта након њене смрти.

ИЗВОР: АЦТИОН ПРЕСС / СХУТТЕРСТОЦК ЕДИТОРИАЛ / ПРОФИМЕДИА

Сестра Ванеса није једина блиска особа коју је у скорије време изгубила. Мало пре ње, преминула је и Самантина партнерка Мајра Стартон са којом је провела 16 година.

(Ало/МОНДО)

Коментари / 0

Оставите коментар