Ћана жртва преваре због које се Интерпол укључио у истрагу!

Станојка Митровић Ћана је у својој каријери доживела велику непријатност због које се интерпол укључио у истагу.

Забава 09.01.2024 | 20:30
Ћана жртва преваре због које се Интерпол укључио у истрагу!

Она је у емисији „Исповест“ испричала да је била жртва интернет преваре, а ево шта се тачно десило.

- На друштвеними мрежама људи отварају профиле на моје име и дописују се са људима, а то нема везе са мном. Један господин се појавио и отоворио лажни профил и дао свој број телефона. Молим људе да добро погледају са ким се дописују, немојте ни случајно да шаљете некоме паре, ја имам број телефона који је само за наступе, све то што вам неко нуди, а ја не видите и не чујете мене су лажни профили.- започиње причу Ћана.

- Тако се један господин одважио, неки човек из околине Тузле је послао њему 200 евра да ја певам за 8. март, а ја 8. март договорила много раније. Звао ме је Илија Кајзер менаџер и пита где радим за 8. март. Ја му кажем да сам у Линцу и он мени испричао да је један човек у моје име договорио наступ и како се приближавао 8. март тако се профил угасио. Овом је то било сумњиво и он је покушавао да види о чему се ради и дошао је до Илије. Ја сам онда рекла да ако је неко уплатио новац, мора да постоји признаница на чије име је уплаћено. Ја сам то пријавила, а после су се јавили људи који су истог човека пријавили.

ĆanaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ТВ ПИНК

- Он је био у неком објекту обезбеђења. Доживела сам то да ми је нека жена из Немачке послала поруку ‘кад ћете ми вратити паре’, ја не знам ни ко је она. Да ми нешто треба, имам толико фамилије и пријатеља, не бих тражила од људи које не познајем. Та жена ми каже да је уплатила новац у хуманитарне сврхе за Гоција Ристића, каже њему ћерка болесна, а њему ћерка није болесна. Интерпол се укључио, мислим да га је полиција нашла. Скоро се и Ацо Пејовић обратио медијима, и он је имао проблем са тим.

(Курир.рс/ <а хреф="хттпс://нова.рс/забава/схоwбиз/дозивела-сам-да-ме-зове-зена-и-да-казе-кад-цете-ми-вратити-паре-које-сам-вам-послала/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Нова.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар