Кутију Кеуне x Борболета потражите у свом ДМ-у

Кеуне лансирао поклон кутију КЕУНЕ X БОРБОЛЕТА која садрши омиљене производе из линије ДЕСИГН БY КЕУНЕ и најпожељнији модни накит

Магазин 14.11.2023 | 08:29
Кутију Кеуне x Борболета потражите у свом ДМ-у

– Свјетски козметички див Кеуне представио је сарадњу с Борболетом, свјетским брендом модног накита који је потекао из Хрватске. Резултат ове сарадње је елегантна поклон кутија Кеуне x Борболета која садржи омиљене производе ових брендова.

Пожурите по своју дозу дизајна и стила

Кутија Кеуне x Борболета доноси спој изврсне његе косе и беспријекорног стила. У елегантну су црну кутију запаковани Десигн бy Кеуне шампон и регенератор, а у сваком се паковању налази и поклон, међу трендсетерицама изнимно популарна наруквица бренда Борболета.

Кутија Кеуне x Борболета одличан је одабир за све којима је стало до здравља и изгледа косе, а уз то већ дуго прижељкују своју Борболета наруквицу. Ова је кутија идеалан празнични поклон себи али и изврстан поклон за сваку жену која цијени добар стил. Будући да се ради о лимитираној колекцији, количине су ограничене, а кутија Кеуне x Борболета може се купити само у ДМ продаваоницама.

Фор тхосе wитх цхарацтер

Кеуне је лани поводом стоте годишњице на тржиште избацио потпуно нову линију за његу и стилизовање косе Десигн бy Кеуне. У колекцији су шампони и регенератори за заштиту боје, заглађивање и његу кератином, Репаир за дубинско обнављање, Силвер Рефлеx за неутрализацију жутих тонова код плаве косе, Даилy Усе с лаганом формулом за свакодневну његу, те формуле за стyлинг и заглађивање.

Свој сет за прање и његу косе, који ћете добити у новој поклон кутији Кеуне x Борболета, можете допунити осталим изврсним производима из исте линије. Један од њих је Кеуне Десигн Стyле, серум намијењен за његу и стyлинг свих типова косе. Овај је серум изврстан одабир због свестране употребе и могућности једноставног заглађивања немирних фриззy власи или обликовања савршене боб фризуре. Довољна је тек мала количина производа да коса буде мека, глатка, лепршава и сјајна.

Кеуне Десигн Репаир третман прави је избор када је у питању опоравак и њега оштећене косе. Захваљујући свом саставу, који у потпуности чини органско арганово уље, овај третман оживљава, заглађује и његује оштећену косу од коријена до врхова, изнутра и извана. Уз то, витамин Б5 одржава оптимални ниво влажности косе, па је резултат здрава, сјајна и његована коса.

Традиција, иновација и пуно доброг стила

Важна улога здраве, блиставе и чврсте косе у нашим животима сигурно је разлог због којег је Кеуне толико дуго омиљени бренд за косу. Кеуне се, осим квалитетом која одушевљава, може похвалити одрживим приступом пословању, производима који су сви 100 посто без окрутности према животињама и сарадњи с другим сјајним брендовима.

У својих 100 година постојања, Кеуне је постао синоним за изврсне производе за лијепу, здраву и његовану косу и омиљени избор фризерских професионалаца широм свијета. Успјех компаније цијени се и у њиховој домовини, па је тако Кеуне за своју стоту годишњицу овјенчан титулом Роyал коју истакнутим компанијама додјељује холандска краљевска породица. Сви Кеуне производи су развијени и произведени с пуно пажње у Холандији.

(ПР) Фото: ПР

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ово је срамота!

14.11.2023 12:25

Ово рекламирате??? Срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

14.11.2023 14:47

А цјена...ситница🤬