Пеђа Јовановић се помирио са супругом (ФОТО)

Музичар Предраг Пеђа Јовановић увијек је отворено говорио о својом борбама са алкохолом, који су довели до тога да се његова породица распадне.

Магазин 12.11.2023 | 13:49
Пеђа Јовановић се помирио са супругом (ФОТО)

Наиме, његова супруга Ана Јовановић трпила је много, а у једном тренутку ријешили су да ставе тачку на емотивни однос, а по свему судећи, њих двоје су се помирили и ријешили све несугласице које су имали.

Наиме, Ана је јуче прославила рођендан, а Пеђа је прво на свом Инстаграм профилу супрузи честитао диван дан.

Он је објавио заједничку фотографију уз коју је написао:

"Љубави, срећан ти рођендан", написао је Пеђа Јовановић, а фотографију је подијелила и Ана на Инстаграму.

Након тога, Ана је на профилу објавила фотографију из лукс стана, а у соби је била “опкољена” ружама њежно розе боје, а она је позирала у средини у бијелој хаљини припијеној уз тијело са огромним шлицем.

Након овога коментари су се само низали, а многи су били пресрећни што су се она и Пеђа помирили.

“Боже како дивно кад мушкарац сконта како је вриједна једна жена. Види се да си вољена. А и заслужујеш”, “Навијамо за тебе и Пеђу”, само су неки од коментара.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Ана Јовановиц (@анајовановиц1)

"Омануо сам у браку катастрофално! Кренуо сам неком странпутицом, а мој живот у то вријеме нико није могао да испрати! То је било јако напорно. Нон-стоп кафана, алкохол… Умјесто да одем кући послије свирке, ја остајем са другарима… Измишљао сам различите глупости! Извинио сам се за све и извињавам се и дан данас, рекао је Пеђа и додао:

"Ја своју закониту супругу никада нисам преоболио, нити ћу! Сматрам да ту постоји шанса да се ствари врате у нормалу. Сада смо у фази помирања и надам се да ће то бити како треба. Не питам се само ја… али трудим се! Некоме је потребно више да схвати гдје гријеши, некоме мање… Мени је очигледно требало мало више, али никад није касно! Нисам увиђао своје грешке, али је сада та освјешћеност довела до напредка и у мојој каријери! Много сам гријешио у животу, али и на томе радим, закључио је он у емисији “Магазин ин”, пише Блиц.

(Блиц) Фото: Инстаграм

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

12.11.2023 13:56

Ма дајте молим Вас. Кога брига за њега и његову спонзорушу и глумицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре теско нама

12.11.2023 15:01

Не сери ! Мени је драго кад цојек види и призна да је гријесио! Сви ми гријесимо! Свака цаст људино! То је цојек👍