Милић Вукашиновић открива да му проблем прави бактерија!

Милић Вукашиновић и даље се налази у болници где је примљен због отежаног дисања.

Забава 22.08.2023 | 17:24
Милић Вукашиновић открива да му проблем прави бактерија!

Како је раније рекао имао је воду у плућима, а сада за Курир открива да је све проузроковала бактерија коју је добио након операције анеуризме у нози.

- Ово је трећа бољка с којом се суочавам. Била ми је вода у плућима, то су решили, тешко сам дисао, имао сам проблем са срцем. Све то је проузроковала та, не знам како се тачно зове, болничка бактерија - прича нам чувени рокер.

На наше питање како сада дише рекао је:

- Сад супер дишем, још увек имам маску, прате се параметри. Никада нисам имао проблем ни са дисањем ни са срцем, сада се ето све издогађало. Бактерија изазива дијареју, не може се то контролисати. У организму ништа не остаје, све пролази кроз њега. То су јако ружне сцене и због тога и нисам желео да остајем у болници, већ сам отишао кући да ме жена Сузана пресвлачи.

Suzana Vukašinović, Milić VukašinovićФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Он наводи да верује да ће све бити у најбољем реду јер је у одличним рукама лекара и медицинских сестара.

- Код куће сам дехидрирао, због тога је срце почело отежано да ради. Све ће се искристалисати, бактерију ће убити, све ће се вратити у нормалу. Доктори су сјајни, као и медицинске сестре. Мене сада једино нога боли, али ће за тај опоравак бити потребан дужи временски период - каже на крају Милић Вукашиновић.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар