Станивуковић открио разлог зашто се и Бресквица нашла на списку забрањених!

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић донео је забрану о наступима за неколико српских извођача у том граду.

Забава 21.08.2023 | 16:46
Станивуковић открио разлог зашто се и Бресквица нашла на списку забрањених!

Међу њима се нашао члан реп дуа "Десингерица", Драгомир Деспић, који је на једном наступу ударао патиком људе у публици. Поред њега, Станивуковић је споменуо и певачицу Анђелу Игњатовић, познатију као Бресквица.

Он је образложио због чега се и она нашла на листи непожељних извођача.

„Када сам поменуо име Бресквице у својој изјави, они који знају шта се дешавало пре пар месеци у Бањалуци када је била актуелна та прича, знају и на шта сам мислио. Моје помињање ње се није односило на њене песме и музику, него на билборде на којем се она налази са пиштољем, позивајући људи да дођу на концерт, а да ствар буде још гора, једна журка је била за пунолетне, док је организована и једна посебна журка за малолетне особе", рекао је он за "Нову" и додао:

Draško Stanivuković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/YОУТУБЕ

„Управо то је та доња граница коју подвлачимо, и неко то тумачи као забране, али за нас су то јасни критеријуми“, закључио је Станивуковић.

Посетимо, Станивуковић је снимио видео у којем је истакао због чега не жели "треп" извођаче у овом граду.

Breskvica
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

„Пљугице, десингерице, воћкице, бресквице, како себе називају ови уметници, више неће моћи наступати у Бањалуци. Морамо да сачувамо вредности и поруке које се шаљу кроз овакав вид догађаја. Сигуран сам да смо донели праву одлуку. Волео бих да сви млади људи који гледају овај видео, одлуче се да не иду на такве догађаје и пре било каквих забрана, али ми као градови, општине и одговорни људи морамо да делујемо унапред. У башти ће да никне оно што посадите, у главама младих људи управо ће да буду оне мисли које шаљете овако јавно кроз догађаје, концерте, представе и све видове јавних манифестација“, поручио је Станивуковић на свом ТикТок налогу пре неколико дана.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар