Пронађени отисци: Грчког навијача наводно убио Грк

Грчки навијач атинског фудбалског клуба АЕК избоден је ножем у тучи са навијачима хрватског клуба Динамо Загреб и подлегао је повредама, саопштила је грчка полиција.

Регион 08.08.2023 | 20:42
Пронађени отисци: Грчког навијача наводно убио Грк

Најмање осам особа је повређено, три Грка и петоро Хрвата, у тучи навијача два клуба пре меча квалификација за Лигу шампиона који је требало да се одигра вечерас на АЕК-овом стадиону Неа Филаделфија у предграђу Атине.

"Озбиљни инциденти догодили су се испред стадиона Неа Филадефија. Један грчки младић избоден је ножем на смрт", саопштила је грчка полиција и додала да је још осам особа повређено.

Хрватски "Индеx" преноси спекулације које могу да доведу до битног обрта у истрази, а то је да смртоносне повреде навијачу АЕК није нанео хрватски држављанин! Наиме, како се наводи то је учинио Грк јер нађени отисци припадају њему.

Грчка полиција наводи како је нападач на смртно страдалог навијача оставио свој ДНА. Трага се за ножем који је одбачен и сакривен као кључним доказом у убиству.

Али, према последњим информацијама из Атине, полиција има отиске убице и реч је о грчком држављанину, преноси Дневник Нове ТВ из Атине.

Подсетимо, грчка полиција је привела 96 особа после насилних сукоба навијача. Ухапшене особе ће изаћи пред тужиоца , преноси грчка новинска агенција Ана.

Стотинак хулигана хрватског клуба налази се у Атини, навела је агенција.

(Курир спорт)  ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

СРБ ин

08.08.2023 21:35

Ма да. Убио га његов пријатељ, из клуба навијача АЕКа. БББ су сви сјајни мирољубиви дечки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чобанин

08.08.2023 22:50

Баш ме чуди, да то ипак није Србин урадио!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стварност

08.08.2023 23:39

Заиста ми никада неће бити јасно да навијачи неког тима, а обично су то млади људи, могу да неког убију. Па овај свијет је тачно отишао у п.м. Храниш дијете и неко га убије јер навија за други тим. Тог идиота стрпати у затвор да никада не види бијела дана, бар 40 година. Ово је страшно. Породици убијеног искрено саучешће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

09.08.2023 09:24

Ако нема ножа - са чега су скинули отиске?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

09.08.2023 10:40

Одавно фудбал није само фудбал него и све оно око фудбала. Иако неолиберализам и глобализација растачу државе и националне економије, многи социолози су давно предвидјели ову ситуацију да ће се нетрпељивост и подјеле преселити на улице, стадионе, комшилук јер довољан ће бити разлог да је нетко други мета и кривац зато што је другачији или не припада 'мојој хорди'. Већина држава читај и полиција овај проблем не види јер јој није у пољу интереса за проблем. Спорт и фудбал су постали средство политике на све начине, а кад се умијешају државе онда се тек интересно умјеша и све оно што тај интерес подразумијева. Јао. Јао. Искрена сућут. Ниједан живот нема цијене. Свака проливена крв вапи у небо.

ОДГОВОРИТЕ