Грци имали увид у кретање група навијача ка Атини

Хрватско Министарство унутрашњих послова тврди да су Грци имали увид у кретање навијачких група ка Атини, те да се њихово понашање могло лако пратити.

Регион 08.08.2023 | 20:08
Грци имали увид у кретање група навијача ка Атини

У великој тучи која се десила синоћ, навијач АЕК-а је подлегао ранама након убода који је зарадио од групације хулигана Динама из Загреба.

- Није без разлога смењено седам високих руководилаца у грчкој полицији. На време су добили податке о кретању навијачких група које би могле да праве нереде на утакмици, али нису предузели одговарајуће мере.

Ми у Хрватској смо имали процену да би једна група, упркос забрани, могла отићи у Атину - каже за Јутарњи особа из хрватског МУП-а додајући како су хулигани кренули према Грчкој у више мањих група и по први пута су се састали на излазу из Црне Горе, на граници с Албанијом.

Црногорска полиција је детектовала све што треба, те информацију доставила албанској и грчкој полицији.

- Црногорци су им послали чак и регистрације аутомобила с којима су ишли у Грчку. Када се добије таква информација, онда не би смело бити пуно проблема. Ствар је само у томе што ће се учинити - хоће ли их се покупити одмах на граници, забранити им улазак у Грчку или их пустити и имати под контролом. Међутим, грчка полиција их је изгубила и нашли су их пред стадионом када је већ било касно - казали су из МУП-а.

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јааааа

08.08.2023 20:49

Кад сте имали увид што их нисте вратили са границе,очигледно их шиптар пустио да уђу у Грчку и да хараче тако,албанија подржава усташе јер су им Милановић и Пленковић дали радне дозволе у ЗГ-у да раде шта хоће,еуропска поган од нације.

ОДГОВОРИТЕ