Тони Цетински: Прескако сам зид због Брене

Тони Цетински је синоћ направио спектакуларан концерт у Књажевцу у оквиру 62.фестивала културе младих где је окупио 4.000 људи колико може да прими Гургусовачка кула.

Забава 05.08.2023 | 14:24
Тони Цетински: Прескако сам зид због Брене

Књажевчани су били одушевљени, а колико је и Тонију било сјајно говори и чињеница да је хрватски певач остао пола сата дуже на бини. Пре него што је запевао, Тони је пред седмом силом био веома искрен, па је отворено причао о ситуацији са којом су се сусрели наши певач када су им забранили да наступају у Хрватској.

- Ја читавог живота кроз песму ширим само љубав, забране ме никада нису занимале! То што поједини политичари покушавају да направе поделе међу нама, мене не дотиче, каже Тони.

Вест да су појединим српским музичарима отказани концерти у Хрватско, Тонија је разбеснела.

- Не видим никакву разлику између људи у Истри, Ровињу или у Књажевцу на пример. Волео бих да сви људи схвате да смо исти, јер када то схвате биће свима лепше. Ја долазим из Истре. Не забрањујем никога, не волим забране и нисам за њих. Угасио сам све профиле на друштвеним мрежама, јер сам схватио да уопште нису друштвене. Немам додира са тим светом. У то што поједини политичари сервирају, не желим уопште улазити. Они забрањују нас, ми њих... У мојој глави нема то "Они, ми...", то не постоји! Можда је моја глава луда, али она не познаје разлику међу нама, рекао је Цетински.

Иако каже да не слуша домаћу музику, Тони је признао како су 80 их година Лепа Брена и Слатки грех били невероватна сензација, због које је чак и прескакао зид како би их слушао.

- Не постоји нико ко 80-их година није осетио Лепу Брену и "Слатки Грех" ми смо прескакали зидове да то гледамо.

Певач је открио и да ли планира да окачи микрофон о клин.

- Пре неких 10, 15 година сам мислио да ја одлучујем о томе када ћу у пензију, али ствари не стоје тако. Кад публика буде престала да ми даје љубав и ја ћу у пензију.

(Блиц.рс) Фото: Блиц/Саша Милутиновић/Уступљена фотографија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Боки

05.08.2023 16:03

Управу си 👍

ОДГОВОРИТЕ
Name

Можда

05.08.2023 17:22

али има и он бар једну пјесму која говори супротно.