Гдје је данас и шта ради Меланија Трамп?

 - Меланија Трамп није пратила супруга, бившег америчког председника на појављивањима у суду због три кривична поступка која су покренута против њега, нити му се придружила у преизборној кампањи, а уместо тога, поувкла се у уски круг пријатеља, пише "Тајмс".

Свијет 04.08.2023 | 18:30
Гдје је данас и шта ради Меланија Трамп?

Њен познаник, њујоршки публициста Р Кури Хеј каже да Меланија много времена проводи са својим родитељима и гледајући факултете за 17-годишњег сина Барона.

"Она је веома важна за породицу Трамп", наводи Хеј и додаје да се Доналд Трамп ослања на њене савете и подршку, али истиче да Меланија све то ради иза затворених врата.

Он описује Меланију као "веома приватну особу" и указује да су је раније повредили запослени и "пријатељи" који су писали књиге о њој и изневерили њено поверење.

Стефани Винстон Волкоф, бивша помоћница Меланије Трамп, тврди да је супруга бившег председника умешана у Трампове напоре да поништи резултате избора 2020. године и да их је подржавала.

"Мислим да је Меланија Трамп неколико пута добила судски позив у оквиру различитих истрага. Верујем да постоје докази који ће показати да је разумела шта се дешава", рекла је Волкоф у подкасту "Лигхтс Он".

Са друге стране, публициста Мајк Волф објавио је у својој књизи "Ватра и бес" да је Меланија плакала у ноћи када је њен супруг изабран за председника САД 2016. године због утицаја који ће то имати на њен приватни живот у Њујорку.

Међутим, Меланија је одбацила те наводе.

Блиски сарадници наводе да је, иако се чинило да доста времена проводе одвојено, Доналд Трамп био много смиренији када му је супруга била у близини.

У недавном интервјуу за Фокс њуз, Меланија је поручила да Доналд има њену подршку у кампањи за реизбор.

Истраживања јавног мњења показују да ће Трамп највероватније бити кандидат Републиканске странке за председника 2024. године, као и да је тренутно изједначен са актуелним шефом Беле куће Џозефом Бајденом у подршци бирача.

(Тањуг) Фото: МЕГА / Тхе Мега Агенцy / Профимедиа

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Да да

04.08.2023 19:56

Ова меланија ми дража од наше жељке,незнам зашто..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.08.2023 20:54

И мени што пута, ваљда зато...

Name

Ало

05.08.2023 12:21

То су удате жене сто их дирате, јака м’да сте ми ви.

Name

ДИЈАСПОРА МУНЦХЕН

04.08.2023 21:08

ТО ЈЕ ДАМА ..ГОСОПДА..ЉЕПОТИЦА ИНТЕЛЕКТУАЛНА ..ПРЕЉЕПА КРАЉИЦА ..БОГ ЈОЈ ДАО СВЕ ...БРАВО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бомбо

05.08.2023 07:23

Од Зељке ми је драза цак и Дзенифер Лопез. 😁😁

Name

Бад

07.08.2023 01:00

Зељка је ружна кљусина која је требала бити мушко

ОДГОВОРИТЕ