Почиње нова Аддико СМЕ академија за представнике малих и средњих предузећа – пријаве до 31. августа

Представници малих и средњих предузећа Босне и Херцеговине ове године имају прилику да се до 31. августа пријаве онлине за нову, бесплатну Аддико СМЕ Академију која почиње од 6. септембра, а организоваће се у пет градова: Бањалуци, Сарајеву, Мостару, Тузли и у Добоју.

Босна и Херцеговина 01.08.2023 | 08:56
Почиње нова Аддико СМЕ академија за представнике малих и средњих предузећа – пријаве до 31. августа

Концепт Аддико СМЕ академије за представнике малих и средњих предузећа биће, како се то и очекује од Аддико банке, нетипичан и веома користан за бројне изазове са којима се бизниси свакодневно сусрећу. Срђан Кондић, предједник Управе Аддико банке Бања Лука истиче да је прва Аддико СМЕ академија била веома успјешна.

Прошле године Аддико СМЕ академија је по први пут организована од стране Аддико банке Бања Лука за 51 мало и средње предузеће на нашим просторима и заиста смо поносни на пројекат којим смо бизнисима омогућили нова знања и вјештине, али и што смо створили прилику да се они међусобно повежу и данас успјешно сарађују.

Као поуздан партнер пословној заједници и друштвено-одговорна банка настојимо да увијек направимо корак више, зато ове године заједно са Аддико банком Сарајево омогућавамо бесплатну Аддико СМЕ академију за чак 100 нових учесника. Јер, знање има још већи значај када се дијели, тада се умножава и расте.“, нагласио је Кондић.

Значај утицаја Аддико СМЕ Академије на тржишту Босне и Херцеговине препознала је и Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) која је спонзор овог пројекта намијењеног за доносиоце одлука у малим и средњим предузећима.

Стотину нових учесника ове године ће од почетка септембра до 21. децембра имати прилику да се током шест модула едукују из области лидерства и комуникације, разумијевања финансијских концепата, дигиталне трансформације и разумијевања ЕСГ концепта, управљања стресом, интерног предузетништва и иновација у пословању, а имаће прилику да унаприједе и презентацијске вјештине.

Сви заинтересовани представници малих и средњих предузећа на овогодишњу Аддико СМЕ академију могу да се пријаве онлине, путем ЛИНКА, гдје могу да сазнају више детаља о самом пројекту. Процес селекције пријављених кандидата ће вршити стручни консултанти и предавачи, одабрани од стране Аддика и ЕБРД-а, а који се могу похвалити вишегодишњим радом са малим и средњим предузећима.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар