"Ехо радар" из Приједора побједник "Демофеста"

Бенд "Ехо радар" из Приједора побједник је 12. фестивала демо бендова "Демофест" у Бањалуци.

Забава 23.07.2023 | 14:51
"Ехо радар" из Приједора побједник "Демофеста"

Друго мјесто освојио је бенд "ЛоМ" из Копривнице, док треће мјесто дијеле бендови "Шкофја лока" и "Развигор" из Београда.

Побједнике је изабрао жири у саставу Бранкица Јанковић, Зоран Марковић, Бранислав Предојевић, Бранислав Бане Антовић и Зои Кида.

Награда за прво мјесто износи 5.000 евра, за друго 2.000, а треће 1.000 евра.

Додијељена је и награда "Плави бас", која је припала басисти састава "Неки репери" Ивану Тадину.

Бендови синоћ нису наступили, како је планирано у финалу, јер су организатори, због лоших временских прилика, били принуђени да њихове наступе откажу, те да програм отворе ревијалним дијелом фестивала, у оквиру којег су наступили "Лајбах", Паров Стелар, "Саншајн" и други.

Директор "Демофеста" и члан жирија Бранкица Јанковић рекла је да је, организационо, ово било једно од најтежих издања, највише због сталних промјена времена и временских неприлика.

"Неки репери", "Д рестлес си" /Тхе Рестлесс Сеа/, "ЛоМ", "МИСХ", "Ехо радар", "Развигор", "Шкофја лока" и "Оксајо" били су финалисти овогодишњег фестивала.

Генерални покровитељи "Демофеста" били су предсједник Републике Српске и град Бањалука, а један од медијских покровитеља Новинска агенција Републике Српске - СРНА.

(Срна) Фото: Демофест 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Надине

23.07.2023 15:19

Само поремецени умови могу дозволити одрзавање манифестације са толико децибела у центру Бањалуке до 6 ујутро. Да Вам се сјеме затре стоко и погани!!!

ОДГОВОРИТЕ