Како изгледа 60 година на Балкану а како у Холивуду?!

Бред Пит је и даље "тема дана" на друштвеним мрежама, овог пута због поређења са Драганом Бјелогрлићем!

Забава 20.07.2023 | 17:10
Како изгледа 60 година на Балкану а како у Холивуду?!

Од како се Бред Пит појавио на финалу Вимблдона како би навијао за Новака Ђоковића у мечу против Карлоса Алкараза, цели свет бруји о његовом изгледу.

Реаговали су пластични хирурзи који су покушали да открију тајну младоликог изгледа холивудског лепотана, твитераши који су поредили њега и Бору Стјепановића који је у филму "Ко то тамо пева" био скоро дупло млађи, а изгледао дупло старије од Пита, а сада је реаговао и редитељ и глумац Драган Бјелогрлић.

Друштвеним мрежама се шерује слика српског и америчког глумца који су исто годиште, уз потпис "60 година на Балкану и у Холивуду", коју је сада поделио и сам Бјела на свом Инстаграму.

Погледајте:

 Dragan Bjelogrlić i Bred Pit isto godište, reakcija glumcaИЗВОР: ИНСТАГРАМ/ДРАГАНБЈЕЛОГРЛИЦ_

 "Видим да је ово хит", написао је наш глумац у опису слике.

У јеку расправе око изгледа холивуског глумца, да ли је радио естетске операције и које, певачица Весна Ђогани је поделила фотографију свог супруга са плаже и запалила мреже.

Đole Đogani i Bred Pit
ФОТО: ДЈОГАНИВЕСНА / ИНСТАГРАМ
 
Ђоле Ђогани и Бред Пит

- Бред Пит са скоро 60 година изгледа брутално добро нешто као Ђоле Ђогани код нас - пише у објави једног корисника Твитера, а многи коментаришу да и ми имамо нашег "Бред Пита" и то без пластичних операција.

(мондо.рс/блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Који

23.07.2023 15:13

Подочњаци код Драгана.Баш се запустио.

ОДГОВОРИТЕ