Kako izgleda 60 godina na Balkanu a kako u Holivudu?!

Bred Pit je i dalje "tema dana" na društvenim mrežama, ovog puta zbog poređenja sa Draganom Bjelogrlićem!

Zabava 20.07.2023 | 17:10
Kako izgleda 60 godina na Balkanu a kako u Holivudu?!

Od kako se Bred Pit pojavio na finalu Vimbldona kako bi navijao za Novaka Đokovića u meču protiv Karlosa Alkaraza, celi svet bruji o njegovom izgledu.

Reagovali su plastični hirurzi koji su pokušali da otkriju tajnu mladolikog izgleda holivudskog lepotana, tviteraši koji su poredili njega i Boru Stjepanovića koji je u filmu "Ko to tamo peva" bio skoro duplo mlađi, a izgledao duplo starije od Pita, a sada je reagovao i reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić.

Društvenim mrežama se šeruje slika srpskog i američkog glumca koji su isto godište, uz potpis "60 godina na Balkanu i u Holivudu", koju je sada podelio i sam Bjela na svom Instagramu.

Pogledajte:

 Dragan Bjelogrlić i Bred Pit isto godište, reakcija glumcaIZVOR: INSTAGRAM/DRAGANBJELOGRLIC_

 "Vidim da je ovo hit", napisao je naš glumac u opisu slike.

U jeku rasprave oko izgleda holivuskog glumca, da li je radio estetske operacije i koje, pevačica Vesna Đogani je podelila fotografiju svog supruga sa plaže i zapalila mreže.

Đole Đogani i Bred Pit
FOTO: DJOGANIVESNA / INSTAGRAM
 
Đole Đogani i Bred Pit

- Bred Pit sa skoro 60 godina izgleda brutalno dobro nešto kao Đole Đogani kod nas - piše u objavi jednog korisnika Tvitera, a mnogi komentarišu da i mi imamo našeg "Bred Pita" i to bez plastičnih operacija.

(mondo.rs/blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Koji

23.07.2023 15:13

Podočnjaci kod Dragana.Baš se zapustio.

ODGOVORITE