Vukanović: Svima je jasno ko će gutati žabe, krokodile i nilske konje

- Tragikomično ponašanje čelnika režima, koji pokušavaju da se izvuku iz sopstvenog blata, u koje su upali tvrdnjama da će na Lokalne izbore izaći po Izbornom zakonu Republike Srpske a ne po Izbornom zakonu BiH, nametnutnom pravilniku Šmita i prijaviti se CIK-u.

Republika Srpska 20.05.2024 | 19:54
Vukanović: Svima je jasno ko će gutati žabe, krokodile i nilske konje

Ovo je saopštio šef poslaničkog kluba Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović, koji dodaje da su "čelnici režima podvili rep, pozgazili zakon i Narodnu skupštinu Srpske, te sada pokušaju po starom običaju da prebuju krivicu na opoziciju.

"To pokazuje sav njihov očaj, jad i bijedu...", naveo je Vukanović.

Naglašava da je njihov pokušaj pravljenje neke vještačke drame i neizvjesnosti, jer je svima od početka jasno da će progutati žabe, krokodile i nilske konje kako bi opstali na vlasti al se junače pred narodom u javnosti.

"Odlaganjem danima konačne odluke, a koja je donesena, i izaće svi na izbore, podsjeća me na anegdotu o koki koja pravi krug oko pijetla da bi ispala poštena", naveo je Vukanović.

Skupštinska većina oko SNSD-a danas nije postigla dogovor u vezi izlaska na lokalne izbore, po pravilima CIK-a nego je najavila da će konačnu odluku donijeti sutra na sastanku u Banjaluci.

(BN) Foto: BN 

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

OLI

20.05.2024 20:25

Sta narod čeka uništiće nas banda gore nego svi ratovi koji smo narod preživjeli.Jesmo postali ljige,mali miševi užas

ODGOVORITE
Name

Metej

20.05.2024 20:26

Skupina razvratnika i fariseja nije mi jasno kako sveštenstvo ne zna da su ljudi oteli od svog naroda i da daju oteto u dobrotvorne svrhe i opljačkano a ne svoje neka se sjete udovičina lente iz jevanđelja a o idelopoklonstvu današnjice suvišno je pričati samo nam se kazalo i vidimo! Nakon svega nam je jasno koliko je zaista bio veliki Patrijarh Pavle! Jedan jedini!

ODGOVORITE
Name

Cile

20.05.2024 20:26

Vukane u pravu si 100%. Burletu je cilj da ostane na vlasti i čini sve da opoziciju ocrni, a 100% Dodo izlazi na izbore po Šmitovom zakonu. Eto vidjet ćemo do Srijede.

ODGOVORITE
Name

Ilija

20.05.2024 20:27

Sve će oni da progutaju čak i svoje b××××××e kako bi ostali na vlast. Crno im se piše.

ODGOVORITE
Name

Kosta

20.05.2024 20:32

Pamti ovaj Narod mnoge okupatore ali ove niko nije nadmašio. To je tako kada čekamo da nam neko drugi rješava naše potrebe i probleme.Nemože nama pomoći ni 10 Vukana bez nas, bez Naroda. Sve što RS rade stranci potpomognuti dojučerašnjom braćom to ova vlast radi ovom Narodu.

ODGOVORITE
Name

abc

20.05.2024 20:38

Mi nemamo niti vlast a niti opoziciju. Mi imamo samo krvopije. Vlast se nakrala miliona, a opozicija živi lagodno i ništa ne radi. Oni su zadovoljni sa stotinama hiljada maraka.

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin M.

20.05.2024 21:15

Vlast se ponaŝa kao kad gledamo kako je lopov krao i lopov kaže da je poŝten,ovaj do mene je ukrao,ovakve bagre i dunđera bog nije vidio,nakrali se previŝe vide da gube lagano i stiže pravna država,eee sunce ti poljubim ponosaćemo se...

Name

+

20.05.2024 21:06

Bravo VUKANE. Oni su lažovi i neznalice. I sada hoće da okrive Opoziciju. Ništa sa njima. Oni će sve progutati, da sačuvaju položaj i bogatstvo. ALI.NA IZBORIMA GUBE 100 %. Običan građanin..

ODGOVORITE
Name

Q

20.05.2024 22:49

Nije prvi, a ni poslednji put da pojedu što poseru.

ODGOVORITE
Name

Pamcenje

22.05.2024 06:11

Nismo zaboravili "korisnog idiota". Kad dodje predizborna kampanja gutat ces ti i slonove. A sta Dodik guta i dokle ce stvar je glasaca a ne "idiota".

ODGOVORITE