Aco Pejović od supruge dobio Porše!

Aco Pejović se u velikom stilu pojavio na promociji novog albuma "Hotel tuge". Popularni pevač je do hotela gde je bilo upriličeno medijsko predstavljanje projekta došao luskuznim automobilom.

Zabava 20.05.2024 | 17:36
Aco Pejović od supruge dobio Porše!

U pitanju je skupoceni model "porše". Pejović je izašao i pozdravio okupljene fotoreportere i novinare, a potom ušao u salu gde ga je već čekala supruga Biljana, koja nije krila koliko je ponosna na muža.

Aco PejovićFOTO: NENAD KOSTIĆ

Upravo je ona suprugu kupila ova luksuzna kola. To je Pejović otkrio u razgovoru za Kurir:

- Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud porše, ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome.

Pevač se osvrnuo i da li medijska aferamože da poljulja njegov brak.

Aco PejovićFOTO: NENAD KOSTIĆ

- Moj brak je uvek bio jak i samo može da bude jači! Mnogo sam ja jake temelje napravio da bi oni rušili. Male su im te atomske bombe. Kada nemaju šta da se bore protiv nas, a ne znam ni zašto se bore, onda pokušavaju. Niko ne može da upropasti moju porodicu. Nije mesto na ovoj promociji da dajem prostora toj kuhinji gde se kuva ta pokvarena čorba. Ja sam mnogo srećan i zadovoljan - istakao je pevač.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar