Глумац Никола Ђуричко се преселио у Лос Анђелес

Глумац Никола Ђуричко се са супругом и двоје деце преселио у Америку, Лос Анђелес.

Магазин 11.07.2023 | 14:25
Глумац Никола Ђуричко се преселио у Лос Анђелес

Глумац се у Србији прославио радом у бројним телевизијским и позоришним пројектима, а у договору са супругом Љиљаном он се преселио чак на други континент.

Никола Ђуричко је направио каријеру и тамо, а добио је улогу у серији “Странгер Тхинкс, једној од најпопуларнијих на Нетфлиx платформи. Он је само неколико пута показао свој дом, а последњи пут је то било за његов рођендан где је у дневној соби породичне куће дувао свећице.

Дом Николе Ђуричка у Америци био је у почетку мали стан, сад је то раскошна кућа на два спрата са модерним скупоценим намештајем.

Глумац је својевремено за магазин "Глориа" испричао како гледа на одлазак из Србије и шта ради у Лос Анђелесу.

 Моја цела породица се преселила, то је велика и узбудљива авантура за све нас. Нисам ја отишао из Србије, то звучи фатално, а ствари заиста нису такве. Ја ћу увек радити и стварати и у Србији, али Америка је огромно тржиште и планирам баш у Лос Анђелесу да се усавршавам. Ово је град који годишње има 300 сунчаних дана и највеће ТВ и филмске студије, а ја сам глумац", рекао је он тада.

Свакодневница у Америци за породицу Ђуричко изгледа овако.

"Ми доручкујемо заједно, а онда Љиља одведе Ђорђа у школу која је баш близу, док ја возим Нађу у њену школу. У колима слушам дискове за учење шпанског језика. Онда обављамо дневне обавезе, спремамо се за тест из вожње, истражујемо град, бакћемо се са бирократијом, читамо сценарије, дружимо се са пријатељима... Обично, као и сви", рекао је он.

(Сторy) ФОТО: ПЕТАР МАРКОВИЋ / РАС СРБИЈА

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар