Побједнику "Никад није касно" умрла жена током такмичења посветио јој песму!

Победник Фејсбук гласова ове године у музичком такмићшењу "Никад није касно" је Павле Витанов из Македоније, Сабина Калтак добила је највише СМС гласова, а на крају је проглашен победник жирија - Петар Спасојевић.

Забава 03.07.2023 | 20:36
Побједнику "Никад није касно" умрла жена током такмичења посветио јој песму!

Многи такмичари су током овог музичког такмичења поделили своје потресне животне приче са гледаоцима, поред раскошног талента, који су приказали, а међу њима је и Петар Спасојевић (61) из Београда.

Наиме, њему је детињство протекло са много успона и падова, а први пут је због свађе са оцем побегао од куће са само петнаест година.

Данас се бави музиком, ожењен је, има две ћерке и две унуке, а његов мотив да се пријави на такмичење био је да покаже љубав и поштовање својој болесној супрузи Зорици која је у међувремену преминула.

Petar Spasojević
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/НИКАД НИЈЕ КАСНО

- Вечерас певамо песму која нема цену, пошто је моја супруга преминула. Прошли пут када смо били овде, она је била добро, сад је ситуација таква и за ћерке, и за моје пријатеље и за све који ме знају – рекао је Петар током такмичења и својој супрузи посветио нумеру „Свирајте ноћас само за њу“ која је расплакала све у студију и крај малих екрана.

- Све су то емоције из срца, из душе, то је тако и то је живот. Ја се надам да је поносна на мене, овај наступ сам посветио и својим ћеркама које су биле чак изложеније него ја у неким тренуцима. Тако да је ово једна захвалност и њима, ако то може кроз песму да се каже – рекао је ветеран за Гранд након наступа.

Nikad nije kasnoФОТО: ЗОРАН КУЗМАНОВИЋ МУЊА

(курир.рс/гранд)

Коментари / 0

Оставите коментар