Pobjedniku "Nikad nije kasno" umrla žena tokom takmičenja posvetio joj pesmu!

Pobednik Fejsbuk glasova ove godine u muzičkom takmićšenju "Nikad nije kasno" je Pavle Vitanov iz Makedonije, Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova, a na kraju je proglašen pobednik žirija - Petar Spasojević.

Zabava 03.07.2023 | 20:36
Pobjedniku "Nikad nije kasno" umrla žena tokom takmičenja posvetio joj pesmu!

Mnogi takmičari su tokom ovog muzičkog takmičenja podelili svoje potresne životne priče sa gledaocima, pored raskošnog talenta, koji su prikazali, a među njima je i Petar Spasojević (61) iz Beograda.

Naime, njemu je detinjstvo proteklo sa mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobegao od kuće sa samo petnaest godina.

Danas se bavi muzikom, oženjen je, ima dve ćerke i dve unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje bio je da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi Zorici koja je u međuvremenu preminula.

Petar Spasojević
FOTO: PRINTSCREEN/NIKAD NIJE KASNO

- Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – rekao je Petar tokom takmičenja i svojoj supruzi posvetio numeru „Svirajte noćas samo za nju“ koja je rasplakala sve u studiju i kraj malih ekrana.

- Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže – rekao je veteran za Grand nakon nastupa.

Nikad nije kasnoFOTO: ZORAN KUZMANOVIĆ MUNJA

(kurir.rs/grand)

Komentari / 0

Ostavite komentar